16 anys del debut de Leo Messi

16 anys del debut de Leo Messi

Aquest dissabte 16 de novembre es compleixen 16 anys des que l’argentí va jugar els seus primers minuts amb el primer equip, en un amistós contra el Porto

El 16 de novembre del 2003 va tenir lloc una de les fites històriques més importants de la història blaugrana. Aquell dia, un jove extrem argentí de només 16 anys debutava amb el primer equip del FC Barcelona en un partit amistós davant el Porto. Ara, 16 anys després, aquell jove anomenat Leo Messi s’ha convertit en el millor jugador de la història del Club, del món i de la història del futbol.

Així doncs, aquest dissabte es compleixen 16 anys des que Messi va debutar sota les ordres de Frank Rijkaard a l’Estadi Do Dragao. Els culers van perdre per 2-0 davant el conjunt portuguès, en un duel on l’argentí -amb el 14 a l’esquena- va entrar als 71 minuts de joc en substitució de Fernando Navarro.

Aprofitem per recuperar 'El dia que va debutar el 10' del Porta 104 de Barça TV, un reportatge que compta amb diferents testimonis que narren com es va viure aquell 16 de novembre de l’any 2003 i que ens serveixen per reviure el naixement d’una estrella. No t’ho perdis!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut