El calendari blaugrana fins a l’aturada nadalenca

El calendari blaugrana fins a l’aturada nadalenca

El FC Barcelona afronta set partits en 28 dies que tancaran l’any 2019

Traca final de partits per tancar l’any 2019. Les acaballes de novembre i tot el mes de desembre presenten un calendari trepidant format per una successió de partits atractius. Leganés, Borussia Dortmund, Atlètic de Madrid, Mallorca, Inter, Reial Societat, Reial Madrid i Alabès seran els rivals d’un final d’any atapeït: vuit matxs en 28 dies.

El calendari del Barça fins al 2020.

23 DE NOVEMBRE: LEGANÉS - FC BARCELONA

Tot començarà el dissabte 23 de novembre (13.00 h) a Butarque. Després de l’aturada de seleccions d’aquest novembre, els de Valverde es desplacen a Madrid per reprendre la Lliga. La jornada 14 serà un test de nivell per encendre aquest seguit de partits. Recordem que l’any passat els culers van perdre contra el Leganés per 2-1.

27 DE NOVEMBRE: FC BARCELONA - DORTMUND

El Camp Nou tornarà a fer olor de Champions League el dimecres 27 de novembre (21.00 h). El FC Barcelona i el Borussia Dortmund s’enfrontaran en la jornada 5. Un duel especial, ja que serà la primera vegada que el conjunt de la regió del Ruhr visiti l’Estadi en matx europeu. La victòria barcelonista suposaria el primer lloc del grup F i la classificació per als vuitens de final.

1 DE DESEMBRE: ATLÈTIC DE MADRID - FC BARCELONA

Partit trepidant per arrencar el mes de desembre. Els barcelonistes visitaran el Wanda Metropolitano per jugar la jornada 15 de la competició regular. Un dels molts al·licients serà el retorn de Griezmann al seu antic camp. La classificació també es convertirà en un altre dels estímuls que elevarà la importància d’aquest Atlètic de Madrid - FC Barcelona (21.00 h), que es repetirà a les semifinals de la Supercopa

7 DE DESEMBRE: FC BARCELONA - MALLORCA

Després d'anar al Wanda, els de Valverde tindran una setmana per preparar el retorn del Mallorca al Camp Nou. L’elenc balear no trepitja la gespa del coliseu blaugrana des del curs 2012/13. Amb el FC Barcelona lluitant pel títol de Lliga, una competició que acabaria sent de rècord amb els 100 punts que assoliria, el conjunt vermellenc va perdre per 5-0. 

10 DE DESEMBRE: INTER - FC BARCELONA

El Barça es presentarà, de nou, al Giuseppe Meazza. Després d’empatar a un la temporada passada, també en la fase de grups, els barcelonistes aterraran a Milà per afrontar, el dimarts 10 de desembre (21.00 h), l’últim partit de la lligueta de la Champions League 2019/20.

14 DE DESEMBRE: REIAL SOCIETAT - FC BARCELONA

Un escenari remodelat per continuar amb la tendència de victòries, dues en els darrers dos cursos de la Lliga, en un estadi sempre complicat. El Barça trepitjarà un Anoeta, en la jornada 17 de Lliga (16.00 h), que ha canviat d’aspecte i ara rep el nom de Reale Arena.

18 DE DESEMBRE: FC BARCELONA - REIAL MADRID

98 hores després d’haver acabat el duel de Lliga contra l'elenc txuri-urdin, per fi, arribarà el primer Clàssic de la campanya 2019/20. Un partit on el FC Barcelona intentarà defensar el balanç dels Clàssics, que, de moment, està en poder blaugrana: 96 vs. 95 victòries. 

21 DE DESEMBRE: FC BARCELONA - ALABÈS

I per acabar el 2019 un Barça - Alabès al Camp Nou el dissabte 21 de desembre (16.00 h). Aquest duel corresponent a la jornada 18 de la competició regular tancarà aquesta intensa traca de partits blaugrana. El vuitè partit en 28 dies deixarà pas a l’aturada del futbol per Nadal. De moment, ens espera un final de novembre i tot un desembre on els partits del FC Barcelona coparan el calendari fins a les acaballes del 2019.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut