La calculadora del Barça a la Champions

La calculadora del Barça a la Champions

Què ha de fer l’equip blaugrana per ser a vuitens? Repassem totes les combinacions possibles

Torna la Lliga de Campions! Barça i Dortmund s'enfrotaran aquest dimecres al Camp Nou en la 5a jornada de la fase de grups, on els culers buscaran certificar l'accés a vuitens. Cal recordar que amb els resultats de la passada jornada, amb l’empat entre el Barça i l’Slavia de Praga al Camp Nou (0-0) i la remuntada del Borussia Dortmund davant l’Inter al Signal Iduna Park (3-2), el grup F de la Lliga de Campions va quedar molt ajustat. I és que són diverses les combinacions possibles que permeten a tots quatre equips tenir encara opcions d’accedir a la següent ronda a falta de dues jornades pel final.

El Barça suma un total de 8 punts, seguit del Dortmund amb 7, l’Inter amb 4 i l’Slavia amb 2. Però, què ha de fer el FC Barcelona per ser als vuitens de final? Ho detallem a continuació.

Si el Barça guanya...

-Si el conjunt blaugrana guanya el Borussia Dortmund al Camp Nou (dimecres 27, 21 hores) els culers s’assegurarien matemàticament la classificació per als vuitens de final com a primers de grup, independentment del que passi a l’Slavia-Inter.

Si el Barça empata...

-Si Barça i Dortmund empaten però l’Inter no guanya a Praga, els barcelonistes també certificarien l’accés a vuitens, però no s’assegurarien la primera plaça.

-Si Barça i Dortmund empaten i l’Inter guanya a Praga, els culers no estarien classificats i haurien de -com a mínim- empatar a Milà en l’última jornada de la fase de grups.

Si el Barça perd...

-Si els alemanys guanyen al Camp Nou i l’Inter guanya a l’Slavia, el Barça hauria d’empatar a Milà per ser almenys segon.

-Si el Dortmund guanya al Barça i l’Inter empata contra l’Slavia, en el cas que els culers perdin a Milà a l’última jornada empatarien tots dos equips a 8 punts, i dependria del goal average particular i, si l’Inter guanya per un gol, del general.

-Si el Dortmund guanya al Camp Nou i l’Slavia guanya a l’Inter, els blaugranes es classificarien directament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut