Ter Stegen, a mil

Ter Stegen, a mil

El porter alemany -primer i únic culer a arribar als 1.000 minuts aquesta temporada- es troba en un gran moment de forma, sent un dels porters més destacats de la Champions

Marc-André ter Stegen es posa a mil. En el duel contra l’Slavia de Praga, el porter alemany es va convertir en el primer futbolista culer a arribar als 1.000 minuts disputats aquesta temporada (i de moment, l’únic). Ter Stegen suma ja 1.080 minuts, sent titular i havent disputat els 90 minuts en els 12 partits de la temporada (nou a la Lliga i tres a la Lliga de Campions) amb parades i actuacions de molt mèrit.

14 aturades de 16 rematades

Precisament a la Champions, Ter Stegen està sent peça clau perquè el FC Barcelona lideri el grup F amb set punts. L’alemany ha aturat 14 de les 16 rematades a porteria que ha rebut i té un 87,5% d’encert en les aturades. Una xifra brutal que el situa com el tercer porter amb més aturades (només per darrere de Muslera i Guilherme) i el quart amb millor percentatge.

I és que dels 16 llançaments entre pals, només ha encaixat dos gols en tres partits (un contra l’Inter i un davant l’Slavia), però cal recordar que va aconseguir mantenir la porteria a zero a Dortmund davant el Borussia, amb penal aturat al seu amic Marco Reus inclòs. A més en els dos triomfs contra l’Inter i l’Slavia, Ter Stegen va ser clau amb parades espectaculars i absolutament decisives.

Pel que fa a les passades, el porter barcelonista té un 83,5% d’encert, i ha aconseguit 61 de les 73 passades que ha intentat en aquests tres partits. A més, acumula 107 tocs de pilota i 19 recuperacions. Sens dubte, un gran inici de temporada a Europa que permet als culers mantenir-se líders invictes un cop arribats a l’equador de la fase de grups.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut