Ansu Fati, nominat al ‘Golden Boy’

Ansu Fati, nominat al ‘Golden Boy’

El jove jugador culer forma part de la llista de 20 finalistes per guanyar el premi que acredita el millor jugador jove de l’any

Com ja és habitual cada any, el diari esportiu italià ‘Tuttosport’ entrega el Golden Boy, el premi que acredita el millor jugador jove de l’any. En aquesta edició, els nominats han de ser jugadors nascuts del 1999 cap amunt (màxim 20 anys d’edat), i en la llista de 20 finalistes hi trobem Ansu Fati com a representació blaugrana.

Tot i haver nascut el 2002 (encara no ha fet els 17 anys), Ansu ja forma part d’aquesta vintena de nominats, malgrat tenir més de tres anys menys que molts dels finalistes. A més, cal recordar que el jove jugador blaugrana actualment es troba amb la selecció espanyola sub-21 compartint vestidor amb companys de fins a cinc anys més que ell.

Pel que fa a la resta de nominats per al Goden Boy 2019, a part d’Ansu Fati hi trobem: Alphonso Davies (Bayern de Munic), Gianluigi Donnarumma (AC Milan), Matthijs de Ligt (Juventus), Phil Foden (Manchester City), Matteo Guendouzi (Arsenal), Erling Haland (RB Salzburg), Kai Havertz (Bayer Leverkusen), Joao Felix (Atlètic de Madrid), Dejan Joveljic (Eintracht Frankfurt), Moise Kean (Everton), Kang-in Lee (València), Andrij Oleksijovyc (Valladolid), Danyell Malen (PSV Eindhoven), Mason Mount (Chelsea), Rodrygo (Reial Madrid), Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Ferran Torres (València), Vinicius Jr. (Reial Madrid) i Nicolo Zaniolo (Roma).

Cal recordar que aquest premi ja el va guanyar anteriorment Leo Messi (2005), i també un exblaugrana com Cesc Fàbregas (2006), a més de diverses estrelles del món del futbol com Wayne Rooney, Sergio Agüero, Paul Pogba, Raheem Sterling o Kylian Mbappé, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut