Messi i Dembélé, novetats en la convocatòria

Messi i Dembélé, novetats en la convocatòria

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 20 jugadors citats, per afrontar l’estrena de la Lliga de Campions al Camp Nou (21 hores)

Torna la millor competició de futbol del món al Camp Nou, un dels seus escenaris preferits. El Barça rep a l’estadi l’Inter de Milà en el segon partit de la fase de grups d’aquesta UEFA Champions League. Per aquest partit, que es disputarà a les 21 hores, Valverde ha facilitat aquest dimarts la llista de 20 convocats. 

El tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Junior i C. Pérez. Queden fora de la convocatòria per lesió Jordi Alba, Umtiti i Ansu Fati.

Darrera sessió amb Messi i O. Dembélé

Aquest dimarts l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Inter en una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on Messi i O. Dembélé han entrenat amb el grup, i Ansu Fati ha fet part del treball amb l’equip. També s’han exercitat Iñaki Peña i C. Pérez del Barça B. En acabar la sessió d’entrenament, tant Messi com O. Dembélé han rebut l’alta mèdica i han entrat a la convocatòria per l’estrena de la competició europea al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut