L’1-0 contra el València, un gol amb ADN Barça

L’1-0 contra el València, un gol amb ADN Barça

La diana d’Ansu Fati va tenir un clar component blaugrana, amb fins a 18 passades prèvies a la rematada final de vuit futbolistes diferents

La golejada del Barça contra el València (5-2) ens va deixar diverses notes positives, com el primer gol de Frenkie de Jong o d’Ansu Fati al Camp Nou. Però un dels aspectes més destacats va ser l’1-0, el gol més matiner del que portem de Lliga (1:50). Una diana que, precisament, van protagonitzar aquests dos jugadors, quan una assistència de De Jong va suposar el primer gol d’Ansu Fati a l’Estadi.

Però això va ser en els darrers segons de la jugada perquè, abans que el jugador del Juvenil A enviés la pilota al fons de la xarxa amb una canonada espectacular, l’acció ja s’havia iniciat feia estona.

Concretament 48 segons abans, en què els d’Ernesto Valverde van completar fins a 18 passades abans de la rematada final. I, durant totes aquelles passades, van participar-hi fins a vuit futbolistes. Així, des del servei a peus de Gerard Piqué, la pilota va passar per Sergio, De Jong, Carles Pérez, Arthur, Jordi Alba, Ansu Fati, el mateix Piqué i Semedo, i la majoria d’ells la va tenir en més d’una ocasió.

El gràfic del gol d'Ansu Fati

Una diana, doncs, ADN Barça, que es converteix en l‘elaboració més gran a la Lliga del Barça al Camp Nou en aquest 2019.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut