Ter Stegen, Suárez, Aleñá i F. De Jong, novetats a l’entrenament

Ter Stegen, Suárez, Aleñá i F. De Jong, novetats a l’entrenament

L’uruguaià ha fet part de la sessió amb el grup mentre que els altres tres s’han reincorporat després d’estar amb les seves seleccions

Segueixen les novetats aquesta setmana d’entrenaments, i també les bones noticies. Aquest dimecres el davanter uruguaià Luis Suárez ha fet part de la sessió d’entrenament amb el grup, després de la seva lesió a la primera jornada a San Mamés. D’altra banda, Ter Stegen, Aleñá i F. De Jong s’han reincorporat a l’equip un cop han acabat els seus compromisos amb les seves seleccions. L’Alemanya de Ter Stegen va guanyar el passat dimarts 0-2 a Irlanda del Nord, mentre que l’Holanda de F. De Jong es va imposar 0-4 a Estònia. Aleñá, que va tenir partit aquest dimarts al vespre amb la selecció sub21 espanyola a Castelló, ja s’ha entrenat amb els seus companys aquest dimecres al matí, igual que C. Pérez, del Barça B.

La resta de jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova, juntament amb Araujo, Collado, Riqui Puig, Saverio i l’abans mencionat C. Pérez, del Barça B, així com Tenas i Ansu Fati, del Juvenil A. També hi ha hagut control antidopatge de l'Agencia Española de Protección de la Salud en el Deporte (AEPSAD) per als següents jugadors: Ter Stegen, I. Rakitic, Sergio, Suárez, Neto, Jordi Alba i Vidal. L’equip tornarà a entrenar-se aquest dijous a les 11 hores a porta tancada per seguir preparant el compromís davant del València CF de dissabte al Camp Nou (21 hores). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut