Chris Paul visita l’entrenament del FC Barcelona

Chris Paul visita l’entrenament del FC Barcelona

El jugador nord-americà dels Thunder de l’NBA ha presenciat la sessió del primer equip a la Ciutat Esportiva i ha compartit uns moments sobre la gespa amb Griezmann, Piqué i altres membres de la plantilla

L’entrenament del primer equip del FC Barcelona ha tingut un clar protagonista. El jugador nord-americà dels Thunder de l’NBA, Chris Paul, ha presenciat la sessió sencera al camp número 2 de la Ciutat Esportiva i posteriorment, ha compartit uns moments amb membres de la plantilla, entre els quals hi havia Piqué, Griezmann, Umtiti, Rakitic, Sergio i Sergi Roberto, amb qui se’ls ha vist fent un tocs de pilota. Com a curiositat, Griezmann l’ha retat a aturar un penal, però Chris Paul no l’ha pogut aturar.

A l’acabar la trobada amb els jugadors, Chris Paul ha atès a Barça TV i ha comentat que tant ell com el seu fill son molt fans del Barça: “Els segueixo des dels Estats Units i tot i que van perdre el primer partit de Lliga estic segur que guanyaran el diumenge davant el Betis”.

Semedo, s’incorpora al grup

Pel que fa a l’entrenament, Semedo s’ha entrenat amb el grup juntament amb els jugadors disponibles del primer equip. Una sessió en la qual també han entrenat Iñaki Peña, Carles Pérez i Abel Ruiz del Barça B. Valverde també ha comptat amb Ansu Fati del Juvenil A que s’ha exercitat per primer cop amb el primer equip. Leo Messi, per la seva banda, continua amb el seu procés de recuperació de la lesió.

mini_2019-08-21 ENTRENO 20

Aquest dimecres a la tarda, Valverde ha programat una segona sessió per a les 18.30 hores per seguir preparant el duel de diumenge davant el Betis corresponent a la segona jornada de Lliga i que servirá per veure l’estrena oficial d’aquesta temporada del FC Barcelona al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut