El Japó i Rakuten donen la benvinguda al Barça

El Japó i Rakuten donen la benvinguda al Barça

Hiroshi Mikitani, president i CEO de Rakuten, ha exercit de mestre de cerimònies en un acte que ha comptat amb la presència dels futbolistes convocats per Valverde i dels membres de la Junta desplaçats

Rakuten ha preparat una recepció per rebre el FC Barcelona a la seva arribada a Tòquio. Hiroshi Mikitani, president i CEO de Rakuten, ha exercit de mestre de cerimònies en la rebuda a l’expedició culer desplaçada fins al Japó. L’acte, celebrat a l’Hotel Ana Intercontinental, ha comptat amb la totalitat dels homes convocats per Ernesto Valverde, del president Josep Maria Bartomeu i dels membres de la Junta Directiva Jordi Cardoner, Jordi Moix, Dídac Lee, Josep Ramon Vidal-Abarca, Pau Vilanova, Emili Rousaud i Marta Plana; el CEO del Club, Òscar Grau, i Jaume Masferrer, director de l’Àrea de Presidència i Junta Directiva del Club.


A més de l’expedició blaugrana, també hi han estat presents Frank Lampard, entrenador del Chelsea; Bruce Buck, Chairman del club anglès, que serà el rival dels blaugranes al primer partit de la pretemporada, i els exjugadors del conjunt blue Petr Cech i Ashley Cole. Després d’un discurs d’agraïment del president Bartomeu, l’entrenador culer ha pujat a l’escenari, on ha parlat dels objectius de la temporada. També han pujat els tres capitans que han viatjat a la gira del Japó, Sergio Busquets, Gerard Piqué i Sergi Roberto. Aquests han comentat que seran dos partits especials pel fet de poder jugar davant de Pedro, excompany al Barça i ara jugador del Chelsea, i contra el Vissel Kobe d’Andrés Iniesta, David Villa i Sergi Samper. 

Després de la recepció, l’expedició blaugrana ha tornat al seu hotel de concentració per descansar després d’un viatge de més de 13 hores. El dilluns 22 els jugadors duran a terme el seu primer entrenament a terres nipones i assistiran als diferents actes institucionals previstos, com el Festival FutbolNet, entre d’altres.

mini_2019-07-21 ACTO RAKUTEN 27

Declaracions de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona

“Mikitani i tota la família de Rakuten han fet molts esforços perquè es pugui disputar aquesta competició al Japó. Aquest cop no venim sols al Japó sinó que ho fem també amb el nostre equip de rugbi, un esport molt estimat al Japó”.

“Els fans japonesos podran gaudir del debut dels tres fitxatges: Griezmann, De Jong i Neto”.

Declaracions d’Hiroshi Mikitani, president i CEO de Rakuten

“Estic molt orgullós i emocionat per aquesta setmana que comença avui. El Japó estarà molt pendent dels dos partits del FC Barcelona aquí”.

Declaracions d’Ernesto Valverde, entrenador del FC Barcelona

“Tenim la sort de començar la nostra pretemporada al Japó, on tenim molts fans i intentarem fer-los feliços. La Rakuten Cup és una molt bona oportunitat per aproximar-nos a l’afició japonesa i també per posar-nos a prova”.

Declaracions de Sergio Busquets, jugador del FC Barcelona

“Estem molt contents de ser aquí i poder ser a prop dels nostres fans al Japó”.

Declaracions de Gerard Piqué, jugador del FC Barcelona

“És un plaer ser aquí. He vingut molts cops al Japó i a Tòquio i espero poder ensenyar alguna cosa de la ciutat als meus companys”.

Declaracions de Sergi Roberto, jugador del FC Barcelona

“Estem molt contents de veure Pedro. El Chelsea és el vigent campió de l’Europa League i un gran equip. Serà un gran partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut