Completat el primer dia d’entrenaments de la nova temporada

Completat el primer dia d’entrenaments de la nova temporada

Els jugadors disponibles, amb De Jong, Neto i Griezmann com a novetat, han fet la primera doble sessió sota les ordres d’Ernesto Valverde

Ja ha començat una nova pretemporada plena de reptes, entrenaments, partits i gires abans d’iniciar la competició domèstica. Aquest dilluns ha començat l’activitat a la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb una doble sessió d’entrenaments.

I ja s’han exercitat tots els jugadors disponibles, amb els nous fitxatges F. De Jong, Neto i Griezmann estrenant-se a la Ciutat Esportiva, en sessió de matí i de tarda. També hi eren Iñaki Peña, Oriol Busquets, Collado, Riqui Puig, Carles Pérez i Araujo –aquest últim ha fet només l’entrenament de la tarda-, del Barça B.

Una jornada completada que, després del descans d’aquesta nit, donarà pas a la sessió matinal de dimarts, que servirà per seguir agafant ritme i forma, combinant treball físic amb exercicis amb la pilota, com ja és habitual els primers dies de pretemporada.

Ter Stegen i O. Dembélé, alta mèdica

Cal recordar que, abans del primer entrenament del dia, els jugadors Ter Stegen i O. Dembélé han rebut l’alta mèdica de les lesions amb què van acabar la temporada passada. L’alemany tenia unes molèsties al genoll de la cama dreta, mentre que el francès ja està recuperat d’una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut