Griezmann: “Estic molt feliç i amb molta il·lusió”

Griezmann: “Estic molt feliç i amb molta il·lusió”

El nou crac barcelonista ja ha arribat a Barcelona, i ha afegit que “tinc ganes ja de treballar amb el grup i conèixer els meus nous companys”

Ja és aquí. Antoine Griezmann ha arribat ja a Barcelona, on diumenge viurà un intens dia al Camp Nou. El nou crac blaugrana ha aterrat aquest dissabte a la tarda a l’aeroport del Prat i ha expressat, per a Barça TV, les seves primeres declaracions com a culer: “Estic molt feliç i amb molta il·lusió, amb ganes ja de treballar amb el grup i conèixer els meus nous companys”.

Griezmann ha explicat: “És un nou repte, tinc nous objectius i vull aconseguir coses importants. Tant de bo pugui fer-ho el millor possible i donar una bona imatge”. A més, ha destacat: “Vull guanyar-ho tot, els objectius del Club són també els meus i tant de bo pugui aconseguir-los aquí. El Barça és un gran club i vull ajudar a fer-lo més gran encara”. “Tenia ganes de venir aquí i la meva família em seguia, estem tots molt contents, sí, amb moltes ganes”, ha afegit.

Pel que fa als noms propis, el francès ha destacat que “tinc una molt bona relació amb Umtiti i Dembélé, tinc ganes de veure’ls!”. Quant a Messi, explica: “Vull veure’l dia a dia als entrenaments, jugar al seu costat és una alegria increïble”. Posteriorment, el davanter francès ha visitat la Barça Store del Camp Nou, on s’ha fet la sessió fotogràfica amb l’escut del FC Barcelona.

Diumenge, la presentació

A més, cal recordar que diumenge tindrà lloc la presentació de Griezmann com a nou jugador blaugrana, en una jornada intensa que començarà al matí amb la revisió mèdica. Ja a la tarda, el francès signarà el contracte a la Llotja President Suñol en un acte privat i, després, hi haurà la sessió fotogràfica a la platea de primera graderia de Tribuna del Camp Nou.

Finalment, es farà la presentació i la posterior roda de premsa a l’Auditori 1899, una sèrie d’actes que es podran seguir en directe al web oficial del FC Barcelona, així com per Barça TV, a partir de les 18.15 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut