Les 10 frases de l’entrevista a De Jong

Les 10 frases de l’entrevista a De Jong

Repassem les declaracions més destacades de l’entrevista ‘Benvingut De Jong’ realitzada a Barça TV

Il·lusionat, ambiciós i amb ganes de demostrar la seva vàlua ha arribat Frenkie De Jong al FC Barcelona i ho ha demostrat durant els primers dies com a nou jugador del Club. El talent holandès ha realitzat una gran temporada a l’Ajax, fet que li ha permès ser un dels jugadors amb més projecció del panorama del futbol europeu. En el programa ‘Benvingut De Jong’, que ha realitzat Barça TV, el nou migcampista blaugrana s’ha mostrat impacient per iniciar ja la temporada amb els seus nous companys. Repassem l’entrevista de De Jong amb 10 frases.

Inicis al futbol

“Vaig començar quan tenia 3 anys al jardí de casa meva i després a l’Arkel, el club del meu poble. Jugava de migcampista perquè el meu pare jugava també en aquesta posició. Per a mi és molt important la visió del joc. Vull saber què passa al meu voltant”.

Etapa al Willem II

“Vaig fer unes proves i em van dir que em podia quedar. Estava tot molt ben organitzat i tenia l’escola a cinc minuts caminant. Em van ajudar molt i vaig estar allà dels 7 als 17 anys. Em van ensenyar moltes coses del futbol i de la vida”.

Connexió Ajax-Barça

Va ser un orgull fitxar per l’Ajax. M’ho he passat molt bé i el treball tàctic és de molt alt nivell. La filosofia és molt semblant a la del Barça. I, evidentment, és per Cruyff”.

Temporada 2018/19

“Vaig poder guanyar la Lliga per primer cop a la meva carrera i també conec la sensació de quedar eliminat a les semifinals de la Champions. Teníem un pla molt bo a nivell tàctic i jugadors amb molta qualitat”.

Fitxar pel Barça

Significa molt per a mi que un club tan gran com el Barça faci tot el que han fet per fitxar-me. Em fa sentir molt orgullós.

Per què el Barça?

“Sempre ha estat el Club on volia jugar i ara està sent una realitat. El Barça sempre vol jugar un futbol atractiu i guanya molts títols jugant així amb els millors jugadors de la història. Sempre ha estat un somni ser aquí”.

Tocs De Jong

Consell de Koeman

“Es va mostrar molt entusiasmat quan li vaig dir que fitxava pel Barça. Em va dir que m’havia de concentrar en el futbol perquè tots els ulls estarien sobre mi. La gent voldrà moltes coses de mi”.

Comparació amb Xavi i Iniesta

“No em vull comparar amb aquests jugadors. És un club perfecte per a un migcampista. Conserven bé la pilota, el control del joc i és perfecte per adaptar-me”.

“Vull jugar un futbol d’atac atractiu perquè la gent s’ho passi bé”

De Jong

Ganes de començar

“Tinc ganes d’estar amb l’equip, de jugar amb ells, de gaudir de la ciutat i de conèixer la seva gent. Estic segur que tot anirà genial. I vull demostrar-ho al camp”.

Messi

“Per a mi és el millor jugador que he vist mai. No el puc comparar amb jugadors del passat perquè per a mi és el millor. Sap fer tot el que s’ha de fer com a atacant i migcampista. És el millor de la història”.

Objectiu temporada 2019/20

“Vull ser titular en la majoria de partits. Tots els jugadors ho volen. Treballaré al màxim als entrenaments per demostrar el que puc fer als partits. M’agradaria jugar un futbol d’atac, que sigui atractiu per a la gent que s’ho vol passar bé quan ve a l’Estadi”.

“Tant jo com el Barça tenim moltes ganes de guanyar la Champions aquest any i així espero que sigui”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut