Dembélé i Todibo avancen la seva tornada als entrenaments

Dembélé i Todibo avancen la seva tornada als entrenaments

Els dos jugadors francesos ja treballen a la Ciutat Esportiva, a pocs dies d’iniciar-se la pretemporada del FC Barcelona

Ousmane Dembélé i Jean-Clair Todibo han avançat la seva tornada als entrenaments. Els dos jugadors francesos ja treballen a la Ciutat Esportiva tot i que encara falten uns dies per iniciar-se de manera oficial la pretemporada del FC Barcelona.

En el cas de l’‘11’ blaugrana, continua recuperant-se de la lesió patida el 4 de maig passat, quan va tenir una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta durant els primers minuts del Celta-Barça de Lliga.

Todibo, per la seva banda, ha afrontat un estiu amb competició oficial. El ‘6’ culer va formar part de la França Sub-20 que va participar en el Mundial Sub-20. El combinat ‘bleu’ va caure a la ronda de vuitens de la competició disputada a Polònia.

El diumenge 14, revisions mèdiques

Cal recordar que la pretemporada arrencarà el proper diumenge 14 de juliol. Els jugadors que no han participat a la Copa Amèrica al Brasil estan citats per passar les habituals proves mèdiques. A partir del dilluns 15, els jugadors del primer equip començaran a fer treball de camp a la gespa de la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut