Neto: “El meu objectiu personal és guanyar-ho tot”

Neto: “El meu objectiu personal és guanyar-ho tot”

El porter brasiler ha aterrat aquest dilluns a Barcelona disposat a treballar de valent per aixecar el màxim número de títols possible

Neto ja és a Barcelona. El nou porter culer ha aterrat aquest dilluns a la Ciutat Comtal amb mentalitat guanyadora. “El meu objectiu personal és guanyar-ho tot. Sóc una persona guanyadora. Quan arribes a un equip com el Barça només penses en guanyar cada partit”, ha afirmat al mateix aeroport del Prat.

“Sóc àgil i molt ràpid”, ha respost, quan ha estat preguntat pels seus trets característics sota pals. El segon porter brasiler de la història del Barça ha reconegut estar “molt content” de poder formar part d’un Barça que tornarà a l’activitat aquest diumenge.

A més, aquest dilluns Neto ha visitat el Museu del FC Barcelona, i posteriorment, ha tingut lloc el ja habitual acte a la Barça Store del Camp Nou. El porter brasiler ha estampat una samarreta amb el seu nom i s'ha fotografiat amb la samarreta i l'escut del FC Barcelona.

Dimarts 9 de juliol tindrà lloc la presentació oficial: primer signarà el contracte a la Llotja President Suñol en un acte privat, i, tot seguit, farà la sessió fotogràfica a la platea de la primera graderia de Tribuna del Camp Nou. Finalment, hi haurà la presentació i la posterior roda de premsa a l’Auditori 1899.

La presentació oficial de Neto es podrà seguir íntegra en streaming a partir de les 11 hores a fcbarcelona.cat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut