La segona samarreta del Barça recupera el disseny del 1979 en homenatge a la Masia amb motiu del 40è aniversari

La segona samarreta del Barça recupera el disseny del 1979 en homenatge a la Masia amb motiu del 40è aniversari

La nova equipació, que estarà a disposició de tots els aficionats el 9 de juliol en els punts de venda oficials, adopta el color groc i incorpora una banda diagonal blaugrana

La segona equipació del FC Barcelona per a la temporada 2019/20 vol rendir homenatge a la Masia, actualment sinònim de planter, de joves promeses i del futur esportiu del FC Barcelona, en el 40è aniversari de la creació de la residència de futbolistes a la vella Masia de Can Planes, que es commemora el proper 20 d’octubre. Així, la nova samarreta adopta el color groc i incorpora una banda diagonal amb els tradicionals colors blaugrana, evocant el disseny de la segona samarreta que va vestir el Barça l’any 1979.

La nova samarreta es podrà comprar avui de manera exclusiva a partir de les 22.00 hores a la Barça Store del Camp Nou, que estarà oberta a tot el públic fins a les 23.00 hores, i les  primeres 500 unitats que es venguin inclouran un regal exclusiu. Així mateix, a partir de demà, 9 de juliol, la segona equipació estarà a disposició del públic a totes les Barça Store i en els canals de distribució habituals de tot el món.

Un dels elements distintius de la nova samarreta, que també incorpora una vora a les mànigues amb els colors emblemàtics del Club, serà el coll amb forma de V, que inclou la senyera en una franja vertical a la part de darrera que posa èmfasi en el lligam que hi ha entre el Barça i Catalunya. La segona equipació es completa amb dues opcions de pantalons curts, en blau i en groc, i les mitgetes grogues amb una línia blaugrana que inclou el logotip de Nike i la paraula Barça.

La Masia, el símbol de l’estil de joc únic del Barça

La Masia, el centre formatiu del FC Barcelona,  simbolitza el passat i el present, però, sobretot, el futur del club blaugrana. Aquí és on es cuida el model esportiu del Barça, un estil de joc valorat  arreu del món. Un espai únic que en els anys s’ha mantingut, a més, fidel a la vocació poliesportiva del Club, i que ha creat escola no només en el món del futbol sinó també en els equips dels esports professionals.

Per tot això, en el seu 40è aniversari, Nike i el FC Barcelona han volgut retre homenatge a aquest símbol blaugrana, on s’han format i crescut alguns dels millors jugadors de la història del futbol, que han estat i seran exemples per als esportistes actuals i de les futures generacions.

“No és casualitat que la Masia hagi ofert al món del futbol tants bons jugadors”, afirma Sergi Roberto, jugador del FC Barcelona. “És un lloc especial amb una filosofía única i m’encanta que aquesta nova equipació ressalti els 40 anys de feina de la Masia que, sens dubte, es una cosa que hem de celebrar”.

“L’equipació visitant del Barça inspirada en el 79 és un culte a la tradició que volíem reflectir per retre homenatge al paper de la Masia, així que per a nosaltres tenia tot el sentit inspirar-nos en l’equipació de l’any de la seva fundació com a punt de partida per a aquest disseny”, explica Pete Hoppings, Nike Football Apparel Senior Design Director. “El resultat és aquest preciós disseny vintage del Barça unit a tots els beneficis de la tecnologia moderna. La Masia ha vist néixer molts jugadors icònics durant aquests anys i és un honor poder dissenyar equipacions  per a ells”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut