De Jong: “Estic molt content de ser aquí, és un somni”

De Jong: “Estic molt content de ser aquí, és un somni”

El nou fitxatge blaugrana ha arribat aquest dijous a la tarda a Barcelona, on divendres serà presentat com a nou jugador culer

Frenkie de Jong ja és a Barcelona. El nou fitxatge blaugrana ha arribat aquest dijous a la tarda a la ciutat comtal, on divendres passarà les proves mèdiques i serà presentat com a nou jugador del FC Barcelona. A la seva arribada a l’Aeroport d’El Prat, l’holandès ha destacat: “Estic molt content de ser aquí finalment. De petit era un somni per a mi jugar al Barça i ara estic aquí així que és fantàstic”. “Estic desitjant trepitjar el Camp Nou per primera vegada, tinc moltes ganes”, ha afegit.

El migcampista holandès explica: “M’agrada la forma de jugar del Barça, la filosofia del Barça i de l’Ajax són molt similars, crec que gaudiré”. A més, afegeix: ”Estic content de poder jugar al costat de Messi, sempre l’he seguit, i ara el meu ídol serà el meu company”. Finalment, també ha recordat la relació del Club amb Holanda: “El Barça i Holanda sempre han tingut una gran connexió especial, espero seguir-la. Vull ser un més dels grans jugadors holandesos que han jugat al FC Barcelona”.

Divendres, la presentació

Cal recordar que el fitxatge de De Jong va ser anunciat el passat mes de gener, amb un cost de l’operació de 75 milions d’euros més 11 milions en variables. Aquest divendres a partir de les 18.15 hores, l’holandès signarà el contracte amb el Club per a les pròximes 5 temporades, fins al final del curs 2023/24. Tot seguit tindrà lloc la sessió fotogràfica al terreny de joc del Camp Nou, i posteriorment, es realitzarà la presentació oficial a l’Auditori 1899 i la roda de premsa. Sens dubte, a De Jong li espera un divendres molt complet, on trepitjarà per primer cop la gespa de l’Estadi, la seva nova casa.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut