Messi tornarà a Maracanà

Messi tornarà a Maracanà

El crac argentí viurà el seu tercer partit a l’estadi més gran del Brasil en els quarts de final de la Copa Amèrica contra Veneçuela

Lionel Messi tornarà a Maracanà. Ho farà aquest divendres per mesurar-se a Veneçuela en els quarts de final de la Copa Amèrica. Serà la tercera cita del millor jugador del món a l’estadi més gran de Brasil... i el més gran del món durant molts anys.

Però com li ha anat a Messi en els dos precedents a Maracanà?

Cara i creu és la resposta. Durant el Mundial 2014 celebrat al Brasil, Messi va jugar-hi dos partits. El primer obria la participació de l’Argentina a la competició i el ‘10’ va segellar un gol en la victòria de l’‘albiceleste’ contra Bòsnia i Herzegovina per 2-1.

Però la cosa no va anar tan bé en el segon compromís de Messi a Maracanà. Dies més tard, l’Argentina tornava a l’icònic estadi per jugar la gran final del Mundial contra Alemanya, que va imposar-se a la pròrroga per 1-0.

Per tant, una victòria amb gol i una dolorosa derrota a la final del Mundial és el balanç de Messi en un dels estadis més coneguts del món. Hi tornarà aquest divendres per lluitar per un bitllet per a les semifinals de la Copa Amèrica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut