L’XI ideal de jugadors sud-americans culers pels fans

L’XI ideal de jugadors sud-americans culers pels fans

Encara pots participar i escollir un futbolista per posició per formar aquest onze històric

La Copa Amèrica ja porta dues jornades. En el context d’aquesta competició de seleccions sud-americanes, l’afició està immersa en la votació del millor XI de jugadors sud-americans de la història del Barça. Un porter, un lateral dret, dos centrals, un lateral esquerre, dos migcampistes, un mitjapunta i tres davanters. Precisament, alguns dels jugadors que poden escollir els fans estan disputant la Copa Amèrica de Brasil 2019.

Un 11 que barreja nous i vells temps

Després de 72 hores de votació els fans han fet un tria que comença a albirar un 11 amb jugadors actuals i futbolistes que ja han penjat les botes. Claudio Bravo, Dani Alves, Gaby Milito, Mascherano, Maxwell, Arthur, Arturo Vidal, Maradona, Messi, Ronaldo i Ronaldinho. No hi estàs d’acord? Encara pots seguir votant aquí.

11 COPA AMÈRICA

Encara pots votar l'11 ideal

De moment, s’estan quedant fora d’aquest onze ideal extraordinaris futbolistes. Rivaldo, Romario, Sotil... Blaugranes ja retirats que han deixat la seva firma en la història del FC Barcelona i en les memòries de les seves respectives seleccions. Però, per exemple, la voracitat golejadora de Luis Suárez no pot amb la tècnica, l’esprint o la rematada de Ronaldo. La cama esquerra de Rivaldo tampoc pot superar la de Maradona. Encara tens temps de canviar el signe del millor 11 de jugadors sud-americans. Vota!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut