Luis Suárez, convocat per a la Copa Amèrica

Luis Suárez, convocat per a la Copa Amèrica

El ‘9’ blaugrana liderarà la secció d’Uruguai en la competició

El davanter de Salto ha estat cridat pel seleccionador del seu país per disputar la competició al Brasil, entre el 14 de juny i el 7 de juliol.

Aquesta serà la tercera Copa Amèrica per al golejador culer, que ja va disputar l’edició del 2011, on va aixecar el trofeu, i la del 2016, on el seu país va caure en la primera ronda. El ‘9’ es va perdre l’edició del 2015 a causa de la sanció FIFA que el va tenir inactiu durant alguns mesos.

Així doncs, és el cinquè blaugrana que, oficialment, serà a la cita. Ja s’havien confirmat prèviament les convocatòries de Philippe Coutinho i Arthur amb el Brasil i de Lionel Messi amb l’Argentina, a més de la de Vidal amb l’actual bicampiona Xile.

Recuperant-se de la lesió

Cal recordar que Luis Suárez va ser intervingut el 9 de maig passat amb una artroscòpia al genoll dret per una lesió meniscal interna. El temps aproximat de baixa és d’entre 4 i 6 setmanes, tal com van informar els serveis mèdics del Club.

El de Salto ha anotat aquest curs 25 gols en 49 partits vestint de blaugrana, per la qual cosa ha esdevingut el segon màxim golejador de l’equip només per darrere de Lionel Messi, i el 23 d’abril passat va superar Ladislau Kubala —131 gols— com a tercer màxim golejador culer a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut