Final a una ratxa històrica a la Copa

Final a una ratxa històrica a la Copa

Els blaugranes veuen trencada una dinàmica de quatre trofeus de manera consecutiva a la competició del KO

El FC Barcelona no va poder superar el València al Benito Villamarín en la final de Copa. Els blaugranes no van poder reeditar un títol que havien conquerit les darreres quatre temporades. Una gesta que només havien aconseguit prèviament el Reial Madrid (entre el 1905 i el 1908) i l’Athletic Club (entre el 1930 i el 1933).

Sis finals consecutives

La final disputada aquest dissabte al Benito Villamarín era la sisena de manera consecutiva que els blaugranes disputaven. Un fet que suposa un rècord històric a la competició del KO. Un registre que s’ha assolit després d’acumular fins a 24 eliminatòries sense conèixer la derrota.

24 eliminatòries sense perdre

La darrera derrota del FC Barcelona a la Copa va ser a les semifinals del curs 2012/13 contra el Reial Madrid. Des de llavors, i sense comptar les finals, el Barça suma 24 eliminatòries sense perdre. Una fita que el Barça no ha vist finalitzada i que podrà seguir ampliant la temporada vinent. Unes xifres que han permès als culers fer història a la Copa i arribar fins als 30 trofeus de la competició del KO.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut