Messi, molt a prop del Pitxitxi i la Bota d’Or

Messi, molt a prop del Pitxitxi i la Bota d’Or

El ‘10’ té assegurat el trofeu al màxim golejador de la Lliga i disposa d’un avantatge de quatre gols amb Mbappé en la cursa dels màxims golejadors d’Europa

Lionel Messi té a tocar l’opció de sumar dos guardons individuals més al seu palmarès. L’argentí té assegurat el seu sisè Trofeu Pitxitxi, el tercer de manera consecutiva, amb el qual igualarà Telmo Zarra com el futbolista més llorejat de la història del guardó. Amb 34 gols en 32 partits, Messi supera actualment en 13 dianes Luis Suárez, que no podrà disputar l’última jornada per lesió, i Karim Benzema, que en sumen 21 cadascú.

A un pas d’una nova Bota d’Or

L’argentí també lidera la classificació dels màxims canoners del futbol europeu, amb quatre gols més que Kylian Mbappé, que n’ha sumat 30, de moment, a la Ligue 1 francesa. Al jove davanter francès encara li falten dues jornades per finalitzar la competició, en què haurà de jugar contra el Dijon -a París- i contra el Reims fora de casa. Tot i això, s’ha d’assenyalar que el ‘7’ del PSG no ha sumat cap gol en els darrers tres partits. 

I és que Mbappé ha complert una sanció de tres duels després de ser expulsat en la final de la Copa de França que el seu equip va perdre contra l’Stade Rennais als penals. Així doncs, ara tornarà a l’acció amb l’objectiu d’intentar destronar un Messi que a Ipurua podria sentenciar, també, aquesta distinció.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut