Triomf del Liverpool a Cardiff

Triomf del Liverpool a Cardiff

Els de Jürgen Klopp han guanyat per 0-2 amb els gols de Wijnaldum i Milner

Triomf important dels ‘reds’ per mantenir viva la lluita amb el Manchester City per a la consecució de la Premier. Després de superar el Porto (1-4) als quarts de final de la Champions i saber que el seu rival a les semifinals serà el FC Barcelona, els de Klopp s’han desplaçat fins a Cardiff per disputar la 35a jornada de la Premier League.

El Liverpool ha dominat clarament el partit davant un rival molt intens que s’està jugant mantenir la categoria. El marcador, però, ha costat d’inaugurar. El premi pels 'reds' ha arribat en el minut 57 quan, un córner botat per Alexander-Arnold l’ha engaltat de manera espectacular Wijnaldum i l’ha col·locat per l’escaire esquerre del porter rival. Els ‘reds’ han aprofitat l’estratègia, un dels seus punts més forts. A les acaballes del duel, Milner ha fet el segon des del punt de penal. Precisament, l’anglès ha entrat prèviament per Fabinho, que s’ha hagut de retirar després d’un xoc amb un jugador rival. Amb aquesta victòria, el Liverpool té 88 punts, dos més que el Manchester City, això sí, amb un partit més.

Cal recordar que FC Barcelona i Liverpool es veuran les cares el proper 1 de maig al Camp Nou, en el partit corresponent a l’anada de les semifinals de la Champions (21.00h Movistar Liga de Campeones).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut