FC Barcelona – Chelsea

FC Barcelona – Chelsea

Els de Valverde tancaran el seu pas pel Japó enfrontant-se a l’equip londinenc a l’Estadi de Saitama el 23 de juliol

El FC Barcelona iniciarà la pretemporada 2019/20 jugant un partit d’altíssim nivell davant el Chelsea durant la gira que farà el Club al Japó. El partit es disputarà a Tòquio el 23 de juliol i serà el primer dels dos duels que englobarà la Rakuten Cup, en què el Barça serà el protagonista dels dos partits. Primer davant l’esmentat conjunt londinenc i quatre dies més tard davant el Vissel Kobe.

La ciutat: Tòquio

Capital del Japó i amb més de 8 milions d’habitants, Tòquio és la catorzena ciutat amb més població del món i és un dels centres urbans més importants del planeta, així com també el principal centre financer. N'és una bona mostra el fet que la ciutat ja s’està preparant per acollir l’any vinent els Jocs Olímpics del 2020, cosa que no passava des del 1964, quan la ciutat va créixer exponencialment gràcies a la preparació dels primers JJOO de la ciutat.

No serà la primera vegada que el FC Barcelona visiti Tòquio i el Japó. L’última vegada que els blaugranes van visitar el país nipó va ser per alçar el títol del Mundial de Clubs. Va ser el 2015, en què el Barça es va imposar al River Plate a l’estadi Internacional de Yokohama, lloc on també es van proclamar campions del Món el 2012 davant el Santos.

L’estadi: Saitama Stadium

Però el partit entre el Barça i el Chelsea es disputarà a l’Estadi de Saitama. Inaugurat el 2001, l’estadi acull els partits com a local de l’Urawa Red Diamonds de la màxima divisió del futbol japonès i té una capacitat per a 63.700 espectadors. Situat a l’àrea metropolitana de Tòquio, l’estadi va acollir partits de la fase de grups del Mundial del 2002 i la semifinal entre el Brasil i Turquia, on van jugar els exblaugranes Belletti, Edmílson, Ronaldinho, Ronaldo i Rustu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut