Piqué, Sergio, Bartra i Alba, a la llista de Del Bosque

Piqué, Sergio, Bartra i Alba, a la llista de Del Bosque

Els quatre jugadors blaugrana han estat citats per als partits de la selecció espanyola contra Luxemburg i Ucraïna

El seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, ha donat a conèixer aquest divendres la llista de convocats per als duels contra Luxemburg i Ucraïna de la propera data FIFA. La llista de 23 jugadors compta amb quatre futbolistes del FC Barcelona: Gerard Piqué, Sergio Busquets, Marc Bartra i Jordi Alba. Per la seva banda, Andrés Iniesta és baixa per la lesió que es va fer en l’últim partit del Barça.

El combinat espanyol disputarà els dos últims partits de classificació per a l’Eurocopa de França del 2016, contra Luxemburg i Ucraïna, els dies 9 i 12 d’octubre. Aquests enfrontaments han de servir per certificar la classificació, ja que els homes de Del Bosque la tenen a tocar.

Altres citats

A banda dels quatre convocats per Del Bosque, altres jugadors blaugrana també han estat convocats per les seves seleccions respectives per als duels de la setmana que ve. És el cas de Marc-André ter Stegen, que ha estat convocat per la selecció absoluta d’Alemanya. El combinat dirigit per Joachim Löw disputarà els partits de classificació contra Irlanda i Geòrgia els dies 8 i 11 d’octubre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut