Umtiti torna a jugar 91 dies després

Umtiti torna a jugar 91 dies després

El central francès no jugava des del partit davant l’Atlètic de Madrid al Wanda, el passat 24 de novembre

Bona notícia per al Barça d’Ernesto Valverde, que recupera una peça clau pel que resta de temporada. Samuel Umtiti ha tornat als terrenys de joc al Sánchez Pizjuán, mostrant que ja esta físicament al 100% i només li falta entrar de nou a la dinàmica de partits. A més, el francès arriba en un moment molt important de la temporada, amb dos clàssics a l’horitzó i l'eliminatòria davant el Lió.

El central barcelonista no jugava des del passat 24 de novembre al Wanda Metropolitano davant l’Atlètic de Madrid, matx corresponent a la 13a jornada del campionat de Lliga que va finalitzar amb 1-1. En total, aquesta temporada Umtiti ha disputat nou partits: vuit a la Lliga i un a la Champions, i ara, 91 dies després, torna a reaparèixer.

L’ex de l’Olympique de Lió ha tornat en una de les sortides més complicades de la Lliga, Sevilla. I, a més, ho ha fet de titular, completant els 90 minuts. Un partit d’alta exigència que Umtiti ha superat amb nota, igual que el seu equip que ha guanyat el Sevilla (2-4)

La parella PiquéLenglet ha estat la més utilitzada durant la lesió del ‘23’, però l’acumulació de partits és evident i el risc de sanció és també elevat. Lenglet ha complert amb solvència la baixa del seu compatriota, però, en aquest pic de la temporada, la importància de sumar efectius d’un nivell competitiu com el d’Umtiti és de gran valor. Ara, el conjunt blaugrana, amb la tornada d’Umtiti, té cinc centrals disponibles a les ordres del Txingurri (Piqué, Lenglet, Umtiti, Murillo i Todibo, que està encara agafant la dinàmica blaugrana) a l’espera que Vermaelen es recuperi de la seva lesió.

mini_2019-02-23 SEVILLA-BARCELONA 05

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut