Primer contacte amb l’OL Stadium

Primer contacte amb l’OL Stadium

Els d’Ernesto Valverde s’han exercitat ja en l’escenari del partit d’aquest dimarts, on el Barça jugarà l’anada dels vuitens de final de la Champions contra l’Olympique de Lió

El Barça ja ha tastat la gespa de l’OL Stadium. Ho ha fet en l’entrenament d’aquest dilluns, que ha servit per tenir el primer contacte amb l’escenari del partit d’aquest dimarts. Un duel que enfrontarà el Barça contra l’Olympique de Lió, a l’anada dels vuitens de final de la màxima competició europea, i que significarà el retorn a la Champions (21 hores, Movistar Liga de Campeones).

L’entrenament ha comptat amb la presència de tots els disponibles, els que han viatjat a Lió aquest dilluns al matí i que van ser inclosos en la convocatòria d’aquest Olympique de Lió – Barça. Una llista que compta amb 18 futbolistes del primer equip més Iñaki Peña, Jokin Ezkieta i Wague, del filial.

Umtiti torna a casa

Ha estat una jornada especial per al central francès del FC Barcelona Samuel Umtiti, que torna a la que va ser casa seva des de ben petit. Allà es va formar en les categories inferiors i va debutar com a professional l’any 2012, abans de consolidar-se al primer equip i fitxar pel FC Barcelona a l’estiu del 2016.

Umtiti ha viatjat a Lió després de rebre l’alta mèdica en el darrer entrenament a Barcelona, un cop superats els seus problemes al genoll.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut