Les deu frases més destacades de l'entrevista a De Jong

Les deu frases més destacades de l'entrevista a De Jong

Aquestes són les millors respostes del migcampista holandès en l'entrevista exclusiva que ha concedit al Club

Després de confirmar-se el seu fitxatge per a la propera temporada, Frenkie De Jong ha parlat per als mitjans del Club per repassar les seves primeres sensacions com a futur jugador del FC Barcelona. El fitxatge, la relació del Barça amb els holandesos, l’estil del Barça i l’Ajax..., també de noms propis, com Leo Messi, Johan Cruyff o Ronald Koeman, a més de les primeres impressions sobre la Lliga i el Camp Nou. A continuació, repassem el més destacat d’aquesta entrevista que pots veure completa aquí a sota.

FITXATGE

“Estic molt emocionat per fitxar pel Barça. Quan vaig prendre la decisió vaig ser molt feliç, ho vaig celebrar amb la meva família però no gaire, que estem a mitja temporada amb l’Ajax encara. Però soc molt feliç!”

“Sempre he somiat amb el Barça des de petit, m’agraden els jugadors, el Club... És l’equip dels meus somnis. Vull ser un jugador important del FC Barcelona i guanyar molts títols”.

De Jong, amb el president Bartomeu

 

LEO MESSI

“Estic emocionat, ansiós,  espero amb ganes jugar amb ell. En la meva opinió, Leo Messi és el millor jugador de la història. És difícil definir-lo... és el jugador més complet, pot fer qualsevol cosa, crea moltes ocasions, és molt intel·ligent i la seva cama esquerra és espectacular. És simplement d’un altre nivell”.

HOLANDESOS

“Conec a la gran majoria dels holandesos que han jugat aquí, Holanda i el Barça tenen una gran connexió, gràcies a Johan Cruyff. Espero poder fer grans coses. Cruyff significa per a mi igual que per a tothom: va ser un jugador espectacular amb molt talent i una gran persona”.

“Quan l’interès del Barça va aparèixer, li vaig preguntar a Koeman. Em va dir que el Barça és espectacular, increïble. Els jugadors, la gent, la ciutat... Si tens l’oportunitat d’anar-hi, fes-ho! Li vaig trucar la nit anterior de dir que marxava al Barça i es va posar content”.

ESTIL BARÇA

“Els estils del Barça i de l’Ajax són força similars, tots dos volen practicar un bon futbol, tenir molta possessió. Si tinc estil Barça? Bé, quan vagi allà ho sabrem, encara no t’ho puc dir”.

Sóc un jugador que m’agrada molt tenir la pilota, tenir la possessió. Puc jugar a qualsevol posició del mig del camp, veurem quina és la posició ideal per a mi”.

LA LLIGA

“El nivell de la Lliga és molt alt, el nivell i la tècnica dels jugadors a la Lliga és més alt que no a la Premier. Quan puc miro tots els partits del Barça, si no coincideix amb els de l’Ajax”.

CAMP NOU

“És un estadi espectacular, un dels més grans a Europa I tinc moltes ganes de jugar allà”.

“El meu primer record del Barça? Quan era petit, amb sis anys o així, vaig venir de vacances a Barcelona i vaig fer el tour. Va ser el meu primer contacte amb el Barça”.

“Fa tres anys també vaig venir al Camp Nou amb la meva nòvia. Era contra el Betis, van guanyar crec que 4-0, van jugar molt bé. Messi i tots els grans jugadors hi eren aquell dia”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut