Dembélé: “Estem impacients perquè torni la Champions”

Dembélé: “Estem impacients perquè torni la Champions”

L’extrem francès conversa amb els mitjans del Club per analitzar l’eliminatòria contra l’Olympique de Lió

Després de setanta dies de parèntesi, torna la màxima competició continental. L’equip visitarà Lió aquest proper dimarts amb l’objectiu d’aconseguir un gran resultat per apropar-se als quarts de final. I amb la visita a l’OL Stadium cada vegada més a prop, Dembélé conversa amb els mitjans del Club per analitzar l’enfrontament i comentar la seva trajectòria i la de l’equip abans del gran duel europeu.

El debut a la Champions amb el Barça

“Després de la derrota a Roma, tots estàvem molt decebuts. Tot i això, abans havíem jugat grans partits contra el Chelsea tant a l’anada com la tornada dels vuitens”

“Recordo el meu primer gol a la competició perquè també era el primer amb l’equip. Va ser a la fase de grups. Era important marcar i classificar-nos”

Balanç de la fase de grups

“Vam fer una gran primera fase, ens vam classificar després d’haver jugat grans partits, com a Londres contra el Tottenham. Estic molt satisfet amb la nostra actuació”

Un inici del 2019 molt exigent

“Durant el mes de gener, a Espanya tenim els partits de Copa i de Lliga. Hi ha molta fatiga. I aquest mes de febrer que ens arriba amb la Champions…, hem d’estar a l’altura”

La inoportuna lesió al turmell

“Em sento millor. Vaig poder jugar quinze minuts contra l’Athletic Club. Torno al meu nivell a poc a poc. Venen partits importants com el del Valladolid o els vuitens de final contra el Lió, que serà un partidàs”

“La lesió va arribar quan em sentia molt bé. Era decisiu i feia una gran feina durant els partits, però així és el futbol”

MIGUEL RUIZ - FCB


Els perills del Lió

“És un equip amb jugadors molt bons. És molt difícil guanyar allà. Van demostrar aquesta temporada –guanyant al City o al PSG- que haurem d’estar molt atents i no pensar que serà fàcil”

“Amb el Samu –Umtiti- parlem a vegades sobre l’Olympique. Em diu que haurem d’estar molt atents perquè són un gran equip”

Dembélé i Umtiti celebren un gol contra la SD Huesca


“Fekir –sancionat a l’anada- és el seu millor jugador, però hi ha altres futbolistes que tenen moltes qualitats, i haurem de vigilar tothom”

“Miro molt els partits de la Ligue1. He coincidit amb alguns jugadors a la selecció com Fekir, Mendy o Moussa Dembélé. Poden ser perillosos per tot el camp”

“L’OL Stadium és molt gran i bonic. Hi haurà un gran ambient perquè reben el Barça i haurem d’estar molt concentrats”

El seu rendiment

“Està bé. Vaig començar sent decisiu al principi. Vaig tenir una fase al novembre de seure més a la banqueta, però és normal perquè durant una temporada sempre passem per moments difícils. Però tinc fe en mi i intentaré seguir amb el que sé fer i ser decisiu per a l’equip”

“És important marcar en els moments clau. Sóc davanter i he de ser decisiu quan l’equip està en el millor moment. Hem d’estar centrats en els nostres objectius. Volem guanyar títols, guanyar la Champions i també la Lliga, és clar!”

El gol contra l’Atlètic a l’últim minut va ser important. En aquella època no passava per un bon moment i quan el Leo em va passar la pilota, vaig veure Oblak molt a prop meu. No m’ho vaig pensar i vaig marcar”

La química amb Messi

“És genial, fa el futbol més fàcil. Li dono la pilota i fa coses increïbles. Quan està sobre la gespa és més senzill per als davanters, perquè els rivals se centren sobretot en ell. Ens fa passades molt bones i ens deixa en excel·lents condicions”

L'entrevista completa

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut