Barça-Madrid (prèvia): Serà un Clàssic

Barça-Madrid (prèvia): Serà un Clàssic

Els eterns rivals se citen a les semis de la Supercopa a Las Rozas en el primer dels, com a mínim, quatre duels que viuran en dos mesos

La Supercopa d’Espanya obre el teló a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas (19.15 hores a Barça TV, Teledeporte i Esport3 i streaming per BarçaTV+). I ho farà amb un plat fort: el primer dels quatre Clàssics que tindran lloc en els propers dos mesos. Serà les semifinals de la Supercopa d’Espanya, una espina pendent per al Barça, ja que va ser l’únic títol que se li va escapar la temporada passada.

Els dos equips arriben després de viure situacions d’incertesa, en no disputar el partit del passat cap de setmana degut a casos de Covid-19 en el contrincant. El Madrid, de fet, encara no ha pogut disputar cap compromís en el que portem de 2022 per diversos brots. Així, pot servir de referència el matx que els va enfrontar el passat desembre, de Lliga, a l’Estadi Alfredo Di Stéfano. Llavors, les culers es van imposar per 1-3. 

 

El conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez ha guanyat tots (23) els partits disputats aquesta temporada, però les blanques també mostren una dinàmica clarament ascendent des que Alberto Toril va agafar les regnes de l’equip.

Torna María León

La millor notícia i la gran novetat de la prèvia a nivell esportiu ha estat l’alta mèdica de Maria León, després de més de mes i mig de baixa. Per contra, Ana Crnogorcevic va patir una lesió al soli de la cama dreta i es perdrà la Supercopa, com Mariona, Aitana i Bruna.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut