Juvenil B – Mataró: Victòria treballada davant un rival complicat (4-1)

El conjunt blaugrana supera al seu rival en un partit que no s’ha decidit fins els últims deu minuts de joc

Els de Franc Artiga s’han endut una important victòria contra el Mataró (4-1), cinquè classificat. Els gols de Jaume Jardí, Raúl Moro (2) i Zacarias han permès que els blaugrana sumessin tres punts per a seguir líders una jornada més. Els culers han dominat una primera part en què només han faltat els gols. La qualitat dels barcelonins ha decantat la balança en la segona part, molt més oberta i que s’ha resolt en els minuts finals. Amb aquest resultat, el Juvenil B suma la seva sisena victòria consecutiva i suma 35 punts en 16 jornades.

Els blaugrana han sortit al terreny de joc amb les idees clares i amb ganes de continuar amb la seva ratxa de victòries. En el primer minut de joc, Brian Peña ha enviat una pilota al pal i, sense temps per a respirar, el Juvenil B ha comptat amb dues ocasions més per a fer l’1-0. Després del vendaval ofensiu del jugadors de Franc Artiga ha arribat la calma i els barcelonins han començat a portar el tempo del partit a través del control de la pilota.

Davant la superioritat dels blaugrana al mig camp, el conjunt visitant s’ha vist obligat a tancar-se a la seva pròpia àrea. Amb aquesta dinàmica de joc, Brian Peña s’ha tornat a topar amb el travesser en un xut de fora l’àrea al minut 24. En un tram de gran joc col·lectiu, els culers han tingut a les bótes de Soldevilla i Jaume Jardí el gol que hagués trencat la igualada, però la falta de punteria ho ha impedit.

Arriben els gols

En la represa, el Mataró ha sortit molt més atrevit i amb més iniciativa. Tot i això, Jaume Jardí ha aprofitat una pilota a l’espai per fer l’1-0 (min 56). Els rivals han respòs ràpidament mitjançant Edgar, que ha aconseguit la igualada al minut 60. Els blaugrana no han abaixat els braços i, quan faltaven 10 minuts per la conclusió del partit, Raúl Moro ha aconseguit el gol que donava l’avantatge als culers (2-1, minut 78). En els últims instants del matx, el conjunt rival s’ha bolcat a l’atac en busca de l’empat, però Zacarias i Raúl Moro (minuts 88 i 90) han fet el definitiu 4-1 que ha sentenciat el partit.

Juvenil B, 4
Mataró A, 1

Juvenil B: Vila, Adrià, Gerard, Aschalew (Busquets, min 70), Mika Mármol, Álex Rico, Anwar (Diego López, min 70), Soldevilla (Marc Domenech, min 86), Jaume Jardí, Brian Peña (Zacarias, min 78), Raúl Moro.

Mataró A: Eric Zalaya, Jose Maria Rodrigo, Eric Monjonell, Ivan Torreblanca, Joel Bañuls (Pau Targas, min 84), Alejandro Muñoz, Alex Herranz (Reda Zaroual, min 57), Joan Gual, Antoni Paredes (Felipe Schol, min 72), Edgar Alvaro, Álex Alcázar (Marcelo Carreón, min 79).

Gols: 1-0, Jaume Jardí (min 56); 1-1, Edgar (min 60); 2-1, Raúl Moro (min.78); 3-1, Zacarias (min 88); 4-1, Raúl Moro (min 90).

Àrbitre: Sergi Alvarez Ubric. Ha amonestat al jugador rival Joel Bañuls (min 35).