Escola F. Gironès-Sàbat – Juvenil B: Cinquena victòria consecutiva (0-4)

Els de Franc Artiga sumen tres punts més contra un rival de la part baixa de la classificació i se situen líders amb 35 punts

El Juvenil B ha sumat tres punts més contra un rival de la part baixa de la competició domèstica. El conjunt culer ha guanyat l’Escola F. Gironès-Sàbat per un contundent 0 a 4 en el duel corresponent a la jornada 15 de la Lliga Nacional. Els golejadors blaugrana han estat Gerard Gómez (min 30), Raul Moro, per partida doble (min 66 i 69), i Brian Peña (min 79).

Intensitat blaugrana

Els barcelonistes han començat dominant el ritme del partit. A partir de la possessió de la pilota i les combinacions col·lectives, els de Franc Artiga han trobat les primeres ocasions de gol. Al minut 30, Gerard Gómez ha avançat els blaugranes situant el 0 a 1 al marcador. Però els locals, molt intensos en defensa, han evitat els seus contracops. S’ha arribat al descans amb el 0 a 1 per als de Franc Artiga.

Sentència golejadora

A la represa, els culers han sortit predisposats a sentenciar el matx. Els nois de Franc Artiga han decidit l’enfrontament amb un gran encert ofensiu. Raul Moro, per partida doble (min 66 i min 69), i Brian Penya (min 79) han estat els golejadors barcelonistes en un segon temps en què la victòria s’ha decidit a base de gols. El proper compromís serà contra l’Escola Futbol Mataró C.E. el diumenge 16 de desembre (12.00 hores) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Escola F. Gironès-Sàbat, 0
Juvenil B, 4

Escola F. Gironès-Sàbat: Oriol, Sergi, Pol, Nil Daniel, Sergi Laurent (min 63, Amadou), Bernat, David (min 74, Ivan), Zakaria (min 70, Alejandro), Genis (min 41, Aleix Moreno) i Suaibo Sanneh.

Juvenil B: Carrillo, Altimira, Gómez, Marc Faja (min 46, Raul Moro), Mika, Àlex Rico, Anwar Mediero (min 46, Brian Peña), Sergi (min 46, Aschalew), Diego, Jaume Jardí i Zacarias (min 77, Marc Domenech).

Gols: 0-1, Gerard Gómez (min 30); 0-2, Raul Moro (min 66); 0-3, Raul Moro (min 69); 0-4, Brian Peña (min 79).

Àrbitre: Vicente Alexand Muñoz ha amonestat Joan, Zakaria, Pol i Bernat, per part local, i Anwar Mediero i Raul Moro per part blaugrana.