Juvenil B – Palamós: Poder de líder (10-1)

Els de Franc Artiga s’imposen amb molta contundència al conjunt palamosí en un partit brillant dels futbolistes blaugrana

Exhibició de futbol del Juvenil B a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per mantenir-se com a líder. L’equip blaugrana ha derrotat amb fermesa el Palamós per 10-1 en una gran demostració ofensiva culer. Els doblets de Brian Peña, Altimira i Jaume Jardí, sumats als gols de Soldevila, Raúl Moro, Anwar i Marc Domènech, han plasmat la superioritat barcelonista contra un rival superat per la qualitat del Juvenil B.

El conjunt blaugrana s’ha avançat ràpidament, i al minut 16 ja manava per 2-0 (Soldevila, min 12 i Raúl Moro, min 16). Pocs minuts després ha aconseguit dos gols més (Brian Peña, min 30 i Altimira, min 32). Jaume Jardí, que ha entrat al minut 36 per Moro, ha anotat el cinquè gol barcelonista del primer temps just abans del descans (min 42) per deixar el conjunt visitant completament fora de combat.

I a la segona part, lluny d’abaixar el ritme, els de Franc Artiga han continuat atacant i anotant gols. Jaume Jardí (min 48), Anwar (min 58) i de nou Brian Peña (min 66) han augmentat la diferència blaugrana, i al tram final del matx Altimira ha sumat el seu segon gol del matí (min 73) i Marc Domènech ha fet el desè gol culer (min 81). Tot i això, el Palamós no ha volgut marxar sense anotar la diana de l’honor, i Samou Diallo, un dels homes de refresc visitants, l’ha marcat al minut 89.

Juvenil B, 10
Palamós 1

Juvenil B:
Carrillo, A. Altimira, Gerard Gómez (Iker San Vicente, min 49), Marc Faja, Mika Mármol, Alex Rico (Roberto min 59), Anwar, S. Altimira, Raúl Moro (Jaume Jardí, min 36, Marc Domènech (min 49), Soldevila, Brian Peña.

Palamós: Roig (Pascual min 46), Sabaté (Diallo, min 31), Marc Pérez, Robert Pérez, Ayoub, Gestí, Aitor, Pol Lozano (Méndez, min 46), Moussa (Gabriel min 52), Vinyals, Acosta

Gols:  1-0 Soldevila (min 12), 2-0 Raúl Moro (min 16), 3-0 Brian Peña (min 30), 4-0 Altimira (min 32), 5-0 Jaume Jardí (min 42), 6-0 Jaume Jardí (min 48), 7-0 Anwar (min 58), 8-0 Brian Peña (min 66), 9-0 Altimira (min 73), 10-0 Marc Domènech (min 81), 10-1 Diallo (min 89)

Àrbitre: Àlex Gómez. Ha amonestat els visitants Acosta (min 21), Marc Pérez (min 44), Robert Pérez (min 55) i Diallo (min 85).