Juvenil B – CE Sabadell: Remuntada amb ofici (4-1)

L’equip ha capgirat el gol inicial del Sabadell per segellar la seva presència entre els quatre millors de la competició

El Juvenil B serà a les semifinals de la Copa Catalunya juvenil, després de superar el Sabadell a la Ciutat Esportiva Joan Gamper aquest diumenge. Els gols de Domènech, Adrià —de penal—, Soldevila i Diego López han remuntat el gol inicial de Jandro. D’aquesta manera, el conjunt de Franc Artiga continua amb el seu bon final de temporada i s’apropa a l’opció d’aixecar un nou títol.

Els primers minuts no han tingut un dominador clar i, en el minut 18, s’ha avançat el Sabadell. Jandro ha rematat al pal llarg una passada a l’esquena de la defensa blaugrana i ha superat Cuñat. Però la resposta culer no s’ha fet esperar. I, en el minut 22, Domènech ha igualat el matx. El ‘10’ barcelonista ha enviat a l’escaire un xut des de la frontal de l’àrea, resolent una gran acció individual de Raúl Moro.

Del 1-2 al 2-1

Poc després, Cuñat ha evitat el segon gol de Jandro aturant un mà a mà al ‘9’ del Sabadell, i, en el minut 28, el Juvenil B ha forçat un penal. Adri no ha fallat i ha donat l’avantatge als de Franc Artiga, una situació clau per al resultat final del duel. Durant la segona meitat els culers han controlat el joc per no deixar opcions al rival, i Adri ha estat a punt de fer el tercer gol en una jugada d’estratègia, però ha topat amb una bona intervenció del porter arlequinat.

Arriba la sentència

I, en el minut 70, el Juvenil B culer ha tancat el matx amb el tercer gol, obra de Soldevila. El gol ha obligat el rival a fer un pas endavant, un fet que ha propiciat que apareguessin espais a l’esquena dels defensors sabadellencs. El Juvenil B ha aprofitat les esquerdes defensives per buscar en profunditat Soldevila, que no ha aconseguit signar el seu doblet al matx. Ja a les acaballes, Diego López ha arrodonit una gran victòria culer.

Fitxa del partit

Juvenil B, 4
Sabadell, 1

Juvenil B: Cuñat, Adrià, Iker, Aschalew (Soldevila, min 45), Balde, Álex Rico (Anwar, min 45), Zacarías (Happy, min 45), Altimira (Gallego, min 45), Jaume Jardí, Doménech (Roberto, min 57) i Raúl Moro (Diego, min 57).

CE Sabadell: Froi, Nacho (Martí, min 57), Astur, Iker, Gerard (Álvaro, min 73), Roc, Vladys (Manyosa, min 29), Calahorro, Jandro, Ivan, Chino.

Gols: 0-1 Jandro (min 18), 1-1 Domènech (min 22), 2-1 Adrià, de penal (min 28), 3-1 Soldevila (min 70), 4-1 Diego López (min 89).

Àrbitre: Héctor Robas. Ha amonestat el visitant Jandro en el minut 19.