Juvenil A – Reus: Sense gols a la Ciutat Esportiva (0-0)

Juvenil A – Reus: Sense gols a la Ciutat Esportiva (0-0)

Els culers no passen de l’empat a zero tot i gaudir de bones ocasions per endur-se els tres punts

Els de Denis Silva han arrancat un punt en el partit disputat contra el Reus (0-0). Els culers han disposat de bones ocasions per trencar la igualada tant a la primera part com a la segona, però han topat amb un equip molt ben ordenat al darrere. Tot i aquest resultat, els barcelonins continuen lluitant pel liderat de la Lliga i ja sumen 42 punts en 20 jornades.

Els blaugranes han sortit al terreny de joc amb la idea clara de dominar el duel des del primer minut. D’aquesta manera, els jugadors del Juvenil A han plasmat el seu talent i, gràcies al moviment de la pilota, han arribat les primeres ocasions. Tot i això, la falta de punteria ha impedit que arribés l’1-0.

Es manté l’empat

A la represa els culers no han abaixat la intensitat i han seguit buscant la porteria del Reus. El bon joc ha permès que arribessin més oportunitats per trencar la igualada, però la defensa rival ha estat molt concentrada i ho ha impedit.

Als últims minuts de l’enfrontament els de Denis Silva s’han bolcat a l’atac, però no han estat capaços de trencar el mur reusenc. Amb aquest empat, el Juvenil A es manté a la part alta de la classificació amb un total de 42 punts en 20 partits disputats.

La fitxa del partit:

Juvenil A, 0
Reus, 0

Juvenil A: Tenas, Adrià, Comas, Alex, Bravo, Sanz (Nico, min 46), Konrad, Jandro (Serrano, min 80), Nils, Antonio (Peque, min 46) i Ansu.

Reus: Alex, Arnau, Andy, Grifi, Genis, Youseff, Espinar (Reyes, min 70), Llop, Dueso (Rafa, min 75), Hugo (Víctor, min 83) i Imad (Alex, min 64).

Àrbitre: David López Jimenez. Ha amonestat al reusenc Imad (min 44).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut