San Francisco – Juvenil A: Triomf treballat per començar l’any (2-3)

Els de Denis Silva s'imposen en un duel en què s'han avançat 0-3 al descans

Els blaugranes comencen l’any amb una victòria en el primer duel a domicili. El Juvenil A s'ha imposat al San Francisco 2-3 amb els gols de Konrad, Ansu i Jandro a la primera meitat. A la represa els locals han retallat diferències, però els blaugranes han sabut mantenir l’avantatge al marcador.

El Juvenil A ha saltat a la gespa convençut de sumar els tres punts en aquest primer matx del 2019. Bona prova d’això ha estat el gol dels culers als primers compassos, obra de Konrad. Ansu marcaria el segon al minut 30 per situar el 0-2. Els blaugranes gaudien d’ocasions, i Jandro ha fet el 0-3 abans del descans, tan sols dos minuts després de la diana d’Ansu.

Els locals retallen diferències

Als cinc minuts de la represa el local Acorda ha situat l’1-3. El Juvenil A ha tingut ocasions per ampliar el marcador, però sense fortuna de cara a porteria. Al darrer minut de joc el San Francisco ha aconseguit marcar el definitiu 2-3. Els barcelonistes, però, han defensat el marcador fins al final i el Juvenil A ha sumat els tres punts.

Fitxa del partit:

San Francisco, 2
Juvenil A, 3

San Francisco: Palma, Carlos, Victor (Cano, min 29), García, Ismael E, Contreras (Oscar, min 70), Molles, Acorda (Ismael, P, min 76), Iván, Elias i Juanma (Mario, min 46).

Juvenil A: Tenas, Altimira (Ivan, min 76), Comas, Alex, Alvaro, Konrad, Ilaix (Nico, min 60), Peque (Jardí, min 69), Jandro i Ansu (Serrano, min 81).

Gols: 0-1, Konrad (min 1); 0-2, Ansu (min 30); 0-3, Jandro (min 32); 1-3, Acord (min 50); 2-3, Ismael (min 90).

Àrbitre: Ivan Gonzalez.