Juvenil A – Nàstic de Tarragona: Golejada per tancar l’any (5-0)

Juvenil A – Nàstic de Tarragona: Golejada per tancar l’any (5-0)

Els de Denis Silva han tancat el 2018 amb una victòria contundent a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Triomf contundent del Juvenil A per tancar el 2018. Els blaugranes s’han imposat 5-0 al Nàstic de Tarragona amb els gols d’Àlex, Antonio Jesús i un hat-trick de Nils Mortimer. Els barcelonistes han sabut aprofitar les ocasions de gol per sumar els tres punts davant un rival que no ha deixat de buscar la porteria d’Arnau Tenas. D’aquesta manera, els de Denis Silva tanquen l’any amb 38 punts a la part alta de la classificació.

El duel no hauria pogut començar millor per als interessos culers. I és que en un servei de córner el Juvenil A ha marcat l’1-0. Àlex ha avançat els blaugranes en rematar el córner de manera acrobàtica. La insistència blaugrana tindria la seva recompensa just abans del descans: Nils situaria el 2-0.

Segona meitat amb tres gols

El 3-0 arribaria en un xut d’Antonio Jesús que ha rebotat en el porter i el pal i ha acabat entrant al fons de la porteria. Amb aquest gol el Nàstic no ha deixat de buscar la porteria d’Arnau, si bé els blaugranes han estat més efectius de cara a porteria. Nils marcaria el seu segon gol del dia en un xut llunyà ajustat al pal dret de la porteria del porter tarragoní. El mateix culer firmaria el definitiu 5-0 i el seu hat-trick. Ha estat una gran jugada col·lectiva que ha acabat amb la definició de Nils Mortimer dins l’àrea i que arrodonia el gran triomf barcelonista.

La fitxa del partit 

Juvenil A, 5

Nàstic de Tarragona, 0

Juvenil A: Arnau Tenas, Àlex, Comas, Ilaix (Serrano, min 71), Jose (Rico, min 79), Álvaro, Nils, Nico (Gerard, min 57), Peque, Antonio i Anssu (Jardí, min 67).

Nàstic de Tarragona: Cheikh, Cubells, Sandoica, Ruiz (Pere, min 77), Alvaro, Barroso (Pere, min 57), Micó (Faysal, min 67), Burgos, Martínez, Alvarez i Ferran (Xime, min 73).

Gols: 1-0, Àlex (min 4); 2-0, Nils (min 42), 3-0, Antonio (min 68); 4-0, Nils (min 70); 5-0, Nils (min 87).

Àrbitre: Marcos Fernández. Ha amonestat amb targeta groga els blaugranes Comas i Jose i el visitant Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut