Lleida Esportiu – Juvenil A: Derrota per la mínima (1-0)

Lleida Esportiu – Juvenil A: Derrota per la mínima (1-0)

Els de Denis Silva cauen derrotats contra un rival de part baixa de la classificació i es mantenen a la zona noble amb 35 punts.

El Juvenil A ha perdut (1-0) contra el Lleida Esportiu al Municipal de Gardeny, en el duel corresponent a la jornada 17 de la Lliga Nacional. El conjunt blaugrana no s’ha sentit còmode en cap moment del matx i li ha costat crear ocasions de perill en terreny rival.

Mal inici blaugrana

El conjunt blaugrana no ha començat còmode al partit. Les imprecisions en atac i la falta de definició de cara la porteria lleidatana ha dificultat l’arrancada pels blaugrana. Al minut 13 el conjunt local s’ha avançat a l’electrònic amb un gol obra de Sebi. Finalment s’ha arribat al descans amb l’avantatge per la mínima (1-0) dels locals.

Falta el gol

A la represa, els culers han sortit predisposats a buscar el gol. Però la sòlida defensa dels lleidatans aliada amb les imprecisions ofensives dels de Denis Silva,  han esvaït les possibilitats de puntuar lluny de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. D’aquesta manera, el Juvenil A suma la quarta derrota del curs a la competició regular i es manté a la zona noble de la classificació amb 35 punts. El proper compromís serà contra el Gimnàstic de Tarragona la Ciutat Esportiva.  

 

La fitxa del partit 

Lleida Esportiu Terraferma CF, 1
Juvenil A, 0

Lleida: Pau Bosch, Jordi Bernat, Quintillà (Acosta, min.85), Albert Vila, Íker, Iago, Cosialls (Juanca, min.80), Nil, Sebi, Eneko, Jorge Gómez (Armero, min.66).
Juvenil A: Tenas, Alegre (Nico, min.58), Comas, Jose, Antonio Sola (Alejandro, min.36), Álvaro Sanz, Nils, Ilaix, Peque (Nico, min.68), Antonio Jesús (Konrad, min.58), Ansu.
Gols: 1-0, Sebi (min 13).
Àrbitre: Luceño Soriano ha amonestat Cosialls (min.69), Vila (min.70) i Quintillà (min.83) per part local i Ansu (min.60), Álvaro (min.70), i Jose (min.81).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut