Juvenil A - Tottenham: Derrota sense conseqüències (0-2)

Els culers, tot i la insistència fins al final, cauen davant el conjunt anglès en un partit on els de Denis Silva -ja classificats per a vuitens- no s’hi jugaven res

Derrota del Juvenil A blaugrana al Miniestadi davant el Tottenham (0-2) en la darrera jornada de la fase de grups de la UEFA Youth League. Els culers, tot i la insistència fins al final, no han pogut evitar la derrota tot i que no té cap conseqüència en la classificació barcelonista per als vuitens de final, ja que ja estaven classificats com a primers de grups.

El primer temps ha estat marcat per una gran igualtat entre tots dos conjunts, amb un intercanvi de cops constant en atac. Els culers han dominat els minuts inicials, fent-se amb la pilota i amb Konrad sent molt incisiu des de la dreta. A poc a poc, els visitants han anat igualant la possessió i en pràcticament la primera arribada amb perill han anotat el 0-1 (minut 17) mitjançant Parrot, després d’una bona assistència de Maghoma.

Els barcelonistes han reaccionat i Ansu, després d’una gran assistència de taló de Marqués, ha estat a punt d’anotar l’empat, però el seu xut creuat ha marxat fregant el pal (minut 29). També l’ha tingut Jose Martínez amb una doble ocasió a la sortida d’un corner, però tant la primera rematada de cap com la posterior amb la dreta, no han trobat porteria (minut 31). Així doncs, el matx ha arribat al descans amb el Tottenham manant el marcador però amb el Juvenil culer rondant l’empat.

Insistència sense premi

Els visitants han disposat de dues clares ocasions als primers compassos del segon temps, però Arnau Tenas, amb dues aturades providencials, ha salvat als seus. A partir d’aquí, monòleg ofensiu blaugrana, que s’ha fet amb el control de la pilota i ha disposat de diverses ocasions per empatar. Mingueza, en una bona acció des de la dreta, s’ha topat amb el porter Austin, i Ilaix, amb dos llançaments de la frontal, tampoc ha tingut fortuna en la definició. Als 79 minuts de joc, Ansu ha tingut l’ocasió més clara després d’una bona centrada de Konrad, però la seva rematada de primeres ha marxat fora per poc.

Al darrer minut de partit, amb el Barça bolcat en busca de l’empat, els Spurs han aconseguit el segon mitjançant Richards (min. 89, 0-2), per segellar així la victòria que classifica els anglesos com a segons de grup. Tot i el resultat, el Juvenil blaugrana tanca una gran fase de grups, on ha acabat com a primer amb 11 punts.

Juvenil A, 0
Tottenham, 2

Juvenil A: Tenas, Mngueza, Alejandro, Jose, Antonio Sola (Iván Bravo, min. 73), Jandro, Antonio Jesús, Nico (Ilaix, min. 46), Konrad (Nils, min. 81), Ansu (Serrano, min. 81) i Marqués (Peque, min. 46).
Tottenham: Austin, Hinds, Cirken, Bowden, Eyoma, White, Markanday, Oakley-Boothe, Parrott (Richards, min. 87), Maghoma (Shashoua, min. 73) i Roles.
Gols: 0-1, Parrot (min. 17) i 0-2, Richards (min. 89).
Àrbitre: Antti Munukka, ha amonestat a Mingueza per part local i Cirken, White i Oakley-Boothe per part visitant.