Juvenil A - RDC Espanyol: El derbi es queda a casa (2-0)

Els blaugranes s’imposen als blanc-i-blaus després d’una primera part molt igualada i se situen líders provisionals de la classificació

Gran victòria dels d’Òscar López. El Juvenil A s’ha imposat en el serbi català en guanyar l’Espanyol per 2-0. Els gols d’Unai Hernández i Ángel Alarcón a la segona part han donat la victòria blaugrana. Ara per ara, els culers se situen com a líders provisionals de la classificació amb 32 punts a l’espera que el Saragossa disputi el seu partit.

Igualtat total

Ambdós equips tenien ganes de derbi i això s’ha vist en el terreny de joc. Malgrat que el primer temps ha estat força igualat,  els culers, a poc a poc, han anat dominant més el control de la pilota sobre la gespa. Les primeres ocasions han començat a aparèixer, als primers minuts de partit, però els blaugranes no han estat capaços de transformar-les per avançar-se en el marcador.

Tot i no dominar el partit, l’Espanyol també ha tingut les seves ocasions per posar l’avantatge en el resultat. El conjunt blanc-i-blau ha sabut frenar la circulació de pilota blaugrana i ha frustrat les arribades de Lamine Yamal que ha estat el jugador blaugrana més desequilibrant. Finalment, s’ha arribat al descans amb l’empat a zero al marcador.

Domini i sentència blaugrana

A la represa, el Barça ha sortit amb una marxa més. Els d’Òscar Lopez han estat capaços de generar més ocasions i plantar-se a l’àrea rival en nombroses ocasions en els primers compassos de la primera meitat. Finalment, una de les arribades blaugranes s’ha materialitzat gràcies als peus d’Unai Hernández. El migcampista blaugrana, en una acció de pilota aturada, ha enviat la pilota al fons de la xarxa per l’escaire (1-0 min. 54)

I és que el Barça després del gol ha fet mèrits per posar el segon al marcador, però una gran actuació del porter blanc-i-blau han frustrats els intents dels barcelonins per posar el 2-0 al marcador. A partir d’aquí, l'Espanyol ha avançat línies per intentar aconseguir empatar el partit, però s’ha trobat amb una defensa blaugrana molt sòlida que tot i que els darrers minuts ha patit per no encaixar el gol, han sabut defensar el marcador.

Finalment, al temps afegit Àngel Alarcón ha estat encarregat de sentenciar la victòria després de rematar una gran assistència de Caravaca. El proper compromís del Barça serà el proper diumenge 11 de desembre al Municipal de Cornellà contra el Cornellà.

Juvenil A, 2

RDC Espanyol, 0

Juvenil A:  Astralaga, Héctor Fort (Joan Anaya, min. 46), Cantero (Arnau Casas , min. 46), Sergi Dominguez, Gerard González (Gerard Hernández, min 80), Biel Vicens, Lamine Yamal, Aleix Garrido, A. Alarcón, Unai (Caravaca, min.80), Derek (Dani Rodríguez, min. 86).

RDC Espanyol: Marc Marroco, Ian Forns, Jose Luis Català, Marc Lopez (Hugo Pascual, min. 60), Ousmaner Jallow (Jordi Coca, min.71), Marc Delgado, Javi Hernandez, Roger Ciuró (David Pecellin , min. 60), Arnau Sans, Omar Sadik (Sergio Rivares, min. 60), Pol Fornell.

Gols: 1-0, Unai Hernández (min, 54); 2-0, Ángel Alarcón (min 90+2).

Àrbitre: Gómez Meneses. Targetes grogues blaugranes per Ander, Héctor, Cantero, Unai i Arnau Casas i pels blanc-i-blaus Marc López i Arnau Sans.