Juvenil A - Nàstic de Tarragona: Gran golejada blaugrana (5-0)

Els culers, amb una gran segona meitat, s'emporten els tres punts en un partidàs de tot l'equip

Gran victòria blaugrana! El Juvenil A ha golejat al Nàstic de Tarragona (5-0) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un gran partit de tot l'equip, que ha completat una segona meitat espectacular. Els gols d'Aleix Garrido (2), Unai, Víctor Barberà i Rubén Cantero donen tres punts importants als culers per seguir amb la bona ratxa.

El primer temps ha estat força igualat, però els culers, a poc a poc, han anat dominant més el control de la pilota sobre la gespa. Les primeres ocasions han començat a aparèixer, però no ha estat fins als darrers compassos de la primera part quan Unai ha avançat als blaugrana: golàs del '10' culer, que marcava amb un xut col·locat des de fora de l’àrea per posar el primer gol al marcador (1-0, min. 42), resultat amb el qual s'arribaria al descans.

Festival golejador

Ja a la segona part, la piconadora blaugrana no s'ha aturat i ha acabat golejant als tarragonins. Primer Víctor Barberà (2-0, min. 52), amb una gran assistència de Toni Caravaca dins l’àrea, ha amagat de primeres i ha definit a la perfecció amb la cama esquerra per marcar el segon del matí.

A falta de vint minuts per al final, arribaria la sentència. Bona jugada col·lectiva que culmina Aleix Garrido (3-0, min. 70), rematant de primeres arribant des de la segona línia, des de dins l’àrea, una centrada de Derek. Només cinc minuts després, Barberà completava el seu doblet (4-0, min. 75), amb una gran definició amb un xut potent, creuat i col·locat des de dins l’àrea. Ja a les acaballes del matx, Rubén Cantero, amb una bna rematada de cap a la sortida d’un córner, feia el cinquè definitiu (5-0, min. 83).

Així doncs, gran victòria blaugrana per sumar un nou triomf i continuar a les posicions capdavanteres de la classificació.

Juvenil A, 5
Nàstic de Tarragona, 0

Juvenil A: Astralaga, Héctor Fort (Anaya, min. 76), Cantero, Sergi Dominguez (Martín, min. 67), Xavi Moreno, Biel Vicens, Dani Rodriguez (Gerard González, min 76), Caravaca, Victor Barberà (Luzzi, min. 82), Unai (Aleix, min. 67) i Derek.
Nàstic de Tarragona: Gacía, Jofre (Ot, min. 73), Pau, Iván, Aspa (Bayo, min. 73), bolado, Marín (Nacho, min. 61), Ortega (Jan, min. 61), Folch, Vega (Kevin, min. 61) i Teo.
Gols: 1-0, Unai (min. 42); 2-0, Víctor Barberà (min. 52); 3-0, Aleix Garrido (min. 70); 4-0, Víctor Barberà (min. 75); 5-0, Rubén Cantero (min. 83).
Àrbitre: Brian Diaz Diaz.