FC Bayern München – Juvenil A: Visita europea de nivell

FC Bayern München – Juvenil A: Visita europea de nivell

[14 hores, Movistar + Liga de Camepones i UEFA.TV] El conjunt dirigit per Òscar López visita Munic en la segona jornada de la fase de grups de la UEFA Youth League, amb l’objectiu de sumar el segon triomf consecutiu

El Juvenil A del FC Barcelona afronta aquest dimarts un partit d’alt nivell de la UEFA Youth League davant el FC Bayern München (14 hores, Movistar + Liga de Campeones i UEFA.TV). El conjunt dirigit per Òscar López buscarà sumar la segona victòria consecutiva per continuar liderant el grup i d’aquesta manera seguir amb pas ferm en la màxima competició continental juvenil. Els blaugranes afronten aquesta competició amb moltes ganes i ambició per demostrar que l’equip ha crescut respecte el curs passat, tant per les noves incorporacions com per la maduresa dels jugadors que ja hi eren. 

El curs passat Barça i Bayern ja es van veure les cares en la fase de grups amb un balanç d’una victòria per cada equip. Els culers van superar els bavaresos en la primera jornada al Johan Cruyff per 2-0, mentre que el partit disputat al FC Bayern Campus, mateix escenari que el d’aquest dimarts, va acabar amb victòria local per 3-2, en un duel en què tots dos equips ja estaven eliminats.

Enguany, però, els blaugranes arriben a la cita líders del grup, després de guanyar la primera jornada al Johan Cruyff per 3-0 al Viktoria Plzen, mentre que el FC Bayern va empatar davant l’Inter de Milà en el duel disputat a Itàlia (2-2). Així doncs, una victòria del Juvenil A del FC Barcelona situaria un 6 de 6 per obtenir un inici somiat a la Youth League.

Entrenament al FC Bayern Campus i declaracions previes

“Esperem un Bayern amb les idees molt clares i ens haurem de fer forts i tenir la possessió de la pilota per superar el partit”. Són paraules del tècnic del Juvenil A, Òscar López, en la prèvia de l’entrenament realitzat al FC Bayern Campus aquest dilluns a la tarda, on també ha parlat el jugador del Barça Atlètic, Txus Alba, que reforça l’equip per la competició europea: “Em sento molt bé de com he començat la temporada, estic molt content de sumar als dos equips i tenim ganes d’aconseguir coses importants a la Youth League”.

La convocatòria

Per aquest partit, doncs, Òscar López ha citat 20 futbolistes que han viatjat aquest dilluns al matí cap a Munic. Marc Casadó, Txus Alba i Ilias Akhomach són els jugadors del Barça Atlètic que s’han incorporat a l’expedició, mentre que Chadi Riad i Àlex Valle que sí que van jugar el duel davant el Viktoria Plzen, aquest cop s’han quedat a Barcelona, després de la càrrega de minuts acumulats en els últims partits entre el filial i la Youth League. 

D’aquesta manera, aquesta és la convocatòria per al partit: Astralaga, Antonio Gómez, Joan Anaya, Héctor Fort, Arnau Casas, Diego Almeida, Rubén Cantero, Gerard González, Marc Casadó, Txus Alba, Aleix Garrido, Unai Hernández, Derek Cuevas, Biel Vicens, Dani Rodríguez, Lamine Yamal, Ángel Alarcón, Víctor Barberà, Xavi Moreno i Ilias Akhomach.

A les 14 hores començarà a rodar la pilota sobre la gespa del FC Bayern Campus. La Youth League ja està preparada per viure l’espectacle.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut