Juvenil A- Viktoria Pilsen: Inici fulgurant (3-0)

El juvenil culer ha superat el Viktoria Pilsen amb molta autoritat en l'estrena de l'equip a la Youth League

El FC Barcelona ha superat el Viktoria Pilsen en l'estrena a la Youth League (3-0). L'equip d'Óscar López ha mostrat una gran versió que li ha servit per vèncer amb facilitat l'equip txec i sumar els tres primers punts en aquesta fase inicial de la competició continental. L'equip comença bé aquesta edició de la competició de la UEFA, després de quedar eliminat en la fase de grups la temporada passada.

Barberà obre la llauna als deu minuts

El Barça ha començat el partit amb molta intensitat i ràpidament ha amenaçat la porteria defensada per Baier.

Després de diversos intents, finalment el davanter Víctor Barberà aprofitava una gran passada a l'espai de Garrido per creuar la pilota i superar el porter txec, marcant el primer gol de l'equip en aquesta edició de la competició europea (min 22).

La primera part ha continuat amb domini barcelonista davant d'un Viktoria Pilsen replegat. L'equip culer ha arribat amb perill a l'àrea rival en diverses ocasions, però no ha pogut marcar el gol que augmentés el seu avantatge.

L'equip prem l'accelerador a la segona meitat

A la represa l'equip culer ha continuat buscant el segon gol. Als pocs minuts de la segona meitat, Ilias, que ja ho havia intentat amb insistència al primer temps, aconseguia batre al porter txec després de superar el seu marcador amb una retallada, que posava el 2-0 al marcador (min 51).

No abaixaria el ritme l'equip blaugrana, que, deu minuts després marcava el tercer en una gran combinació entre Garrido i Alarcón, que marcava amb un fort xut creuat el 3-0 definitiu (min 60). L'equip continuaria buscant la porteria dels txecs, però, finalment, el marcador no s'ha mogut més.

Així, els blaugranes sumen els primers 3 punts en aquest grup C de la competició continental. L'equip culer s'enfrontarà al Bayern de Munic en la jornada 2 de la competició el pròxim 13 de setembre, a les 14.00 hores, en territori bavarès.

Juvenil A, 3
Viktoria Pilsen, 0

Juvenil A: Ander, Héctor, Casas, Chadi (Cantero, min 70), Álex Valle, Casadó, Aleix Garrido (Unai Hernández, min 64), Txus Alba, Ilias Akhomach (Lamine Yamal, min 64), Víctor Barberà (B. Vicens, min 90), Alarcón (Derek, min 64)

Viktoria Pilsen: Baier, Cerveny, Paluska, Vach, Vacek (Keltycka, min 67), Falout, Gaszcyk, Sojka (Lorincz, min 85), Deml (Kule, min 46), Aubrecht (Doubek, min 67) , Danbani (Hasek, min 56)

Gols: 1-0 Víctor Barberà (min 22), 2-0 Ilias Akhomach (min 51), 3-0 Alarcón, min 60)

Àrbitre: Helgi Mikael Jónasson. Ha amonestat el local Txus Alba (min 42) i el visitant Deml (min 17)