Juvenil A – Viktoria Pilsen: Torna la Youth League

Juvenil A – Viktoria Pilsen: Torna la Youth League

[14 hores, Movistar + Liga de Campeones i UEFA TV] L’equip dirigit per Óscar López rep al Johan Cruyff el conjunt txec i afronta la màxima competició continental juvenil amb la màxima ambició i il·lusió

273 dies després torna la UEFA Youth League. I ho fa en un escenari privilegiat per al Juvenil A del FC Barcelona: L’Estadi Johan Cruyff, on disputa els partits europeus com a local. Lluny queda ja aquell 8 de desembre on el conjunt blaugrana va disputar l’últim partit europeu a Munic, davant el Bayern, en una derrota ajustada (3-2) per tancar la participació de la competició europea. 

Aquest dimecres el Juvenil A estrenarà la fase de grups de la màxima competició continental juvenil davant el Viktoria Pilsen (14 hores, Movistar * Liga de Campeones i UEFA TV). Amb el record del curs passat i amb molts jugadors juvenils que l’any passat ja van viure la seva primera experiència en aquesta competició, el Juvenil A afronta la Youth League amb moltes ganes, ambició i il·lusió.

Entrada gratuïta per a socis i sòcies i per a l'afició

Per a aquest partit, tots els socis i sòcies i l'afició que vulguin accedir al Johan Cruyff per veure el partit podran adquirir la seva entrada a les taquilles de l'Estadi de manera gratuïta.

Les paraules d’Óscar López

“Hi ha jugadors amb un any d’experiència en aquesta competició i això s’ha de notar al camp”. Són paraules del tècnic Óscar López en la prèvia del duel als micròfons de Barça TV. En aquest aspecte, l’entrenador blaugrana ha assegurat que “aquesta competició és el més semblant a qualsevol competició d’elit i segur que n'hem après, de l’experiència del curs passat”. 

La convocatòria

En aquest sentit, el Juvenil A que disputarà la Youth League manté principalment el bloc del curs passat, ja que jugadors com Marc Casadó, Chadi Riad i Txus Alba, amb fitxa del Barça Atlètic, reforçaran l’equip. A més, Ilias Akhomach i Àlex Valle amb fitxa del Juvenil, però amb dinàmica del filial de Rafa Márquez, també estaran a disposició del tècnic, Óscar López, per afrontar el partit, així com també les noves incorporacions d’aquest estiu, Rubén Cantero, Unai i Derek, que se sumen als jugadors que han pujat del Juvenil B i del Cadet A. Cal destacar que Lamine Yamal forma part de la plantilla del Juvenil A, tot i ser cadet de segon any.

Així doncs, el tècnic Óscar López ha convocat els 20 jugadors següents: Astralaga, Héctor Fort, Cantero, Chadi Riad, Arnau Casas, Àlex Valle, Biel Vicens, Marc Casadó, Aleix Garrido, Txus Alba, Unai, Ilias Akhomach, Ángel Alarcón, Lamine Yamal, Derek, Víctor Barberà, Luzzi, Xavi Moreno, Antonio Gómez i Diego Kochen.

No han entrat, per decisió tècnica, Diego Almeida, Toni Caravaca, Gerard González, Gerard Hernández, Dani Rodríguez, Niko Takahashi, Joan Anaya i Martin Georgiev, mentre que Sergio Domínguez, Alejandro Ramos i Jan Molina es recuperen d’una lesió.

Un equip, doncs, que tot i que té el record recent de no poder passar de la fase de grups de la Youth League el curs anterior, sí que va quedar campió de la Divisió d’Honor i de la Copa de Campions, en aconseguir un doblet històric.

La competició, l'escenari i el rival ja són a punt per fer-nos gaudir de nou. L’espectacle està assegurat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut