Europa - Juvenil A: Estrena amb victòria (2-3)

Europa - Juvenil A: Estrena amb victòria (2-3)

L'equip d'Óscar López ha començat la Lliga de Divisió d'Honor amb remuntada i triomf a domicili gràcies al gols d'Héctor, Almeida i Jan Molina

Inici victoriós. El Juvenil A d'Óscar López s'ha estrenat a la Lliga de Divisió d'Honor 2022/23 remuntant i amb triomf al camp de l'Europa (2-3). Els gols d'Héctor, Almeida i Jan Molina han deixat en anècdota les dianes rivals d'Edo i Marc Batu. 

 

Grans gols culers per remuntar

El començament no ha estat el desitjat. Els blaugranes han anat a remolc des del minut quatre per l'1-0 d'Edo a pilota aturada. Lluny d'arronsar-se, el Juvenil A ha tret a col·lació les seves virtuts i ha estat capaç de situar la igualada de manera magistral. Héctor Fort ha marcat gràcies a un xut potent des de fora de l'àrea que s'ha colat per l'escaire. L'alegria barcelonista, però, s'ha hagut de posposar per un penal fallat per Ángel. Amb tot, la remuntada blaugrana ha estat qüestió de temps. Abans del descans, Almeida ha rematat de cap un córner servit per Unai. 

L'exhibició de cara a porteria dels d'Óscar López ha tingut continuïtat a la segona meitat. Una jugada individual espectacular de Jan Molina ha acostat encara més al triomf, que s'ha certificat amb el xiulet final, tot i el 2-3 en els compassos finals de Batu. D'aquesta manera, els barcelonistes han arrancat la Lliga de Divisió d'Honor amb tres punts.

FITXA DEL PARTIT

Europa, 2
Juvenil A, 3

Europa: Vacas, Curiel, Basart, Edo, Pol Canillo (Batu, min 88), Alejandro (Willy, min 51), Amate, Bernat (Martí, min 76), Pol Salgado (Julen, min 76), Vici (Plaza, min 51) i Aiman
Juvenil A: Ander, Héctor, Cantero, Almeida, Gerard González (Biel, min 84), Gerard Hernández (Casas, min 76), Ángel, Dani Rodríguez (Jan Molina, min 59), Marc Guiu (Derek, min 59), Unai i Xavi Moreno (Luzzi, min 59)

Gols: 1-0 (min 4); 1-1, Héctor Fort (min 20); 1-2, Almeida (min 43); 1-3, Jan Molina (min 74); 2-3, Batu (min 89)

Àrbitre: Carrero Romera. Ha amonestat amb targeta groga els locals Almeida (min 29) i Vici (min 39) i els visitants Gerard Hernández (min 36), Gerard González (min 82), Ander (min 90) i Luzzi (min 90)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut