Bayern, Inter i Pilsen, rivals a la Youth League

Bayern, Inter i Pilsen, rivals a la Youth League

Així ho ha deparat el sorteig que ha fet la UEFA aquest dijous a Istanbul; la competició arrencarà el 6 de setembre

El Juvenil A del FC Barcelona ja sap quins són els rivals que tindrà a la fase de grups de la UEFA Youth League aquesta temporada. Torna la màxima competició continental juvenil i ho fa amb un grup potent i atractiu. I és que el sorteig que ha fet la UEFA aquest dijous a la tarda a Istanbul ha decidit que els rivals siguin el Bayern de Munic, l’Inter de Milà i el Viktoria Pilsen. Tots quatre equips formaran part del grup C.

3200x2000-CHAMPIONS-YOUTH-CALENDARI-FASE_GRUPS-2022_23-

Cal recordar que el Barça formava part del bombo 2, ja que l’1 estava reservat per als campions de les principals Lligues i els guanyadors de l’Europa League i la Champions. A més, en aquesta fase, el conjunt blaugrana encara no es podia trobar amb cap rival de la seva federació. 

El format de la UEFA Youth League serà l’habitual dividit en dos grups. D'una banda, els 32 equips que els seus primers equips competeixen a la Lliga de Campions i d'altra banda, els 32 equips campions de la categoria juvenil nacional de les federacions amb millor rànquing, el qual el seu primer equip no disputa la fase de grups de la Champions League, i, per tant, sí que ho faran en la ruta de campions nacionals.

Aquestes dues rutes es disputaran de manera separada. Els guanyadors de la fase de grups de la ruta de la Champions League passaran directament als vuitens de final i els subcampions aniran als playoffs, mentre que a la ruta dels campions nacionals competeixen en dues rondes eliminatòries a dos partits. Els vuit guanyadors de la segona ronda passaran als playoffs.

Els playoffs es disputaran a partit únic, començant per les eliminatòries de setzens de final en què els vuit campions nacionals s’enfrontaran als vuit subcampions de grup de la ruta de la Champions League. Així doncs, els vuit guanyadors dels setzens s’enfrontaran als vuit campions de grup de la ruta de la Champions League. Les semifinals i la final es disputaran en format Final Four a l’estadi Colovray de Nyon. 

Aquesta fase de grups, doncs, es posarà en marxa el dimarts 6 de setembre, amb els primers enfrontaments, i s'acabarà l’1 i 2 de novembre. Aquests són tots els grups de la UEFA Youth League:

GRUP A: Ajax, Liverpool, Nàpols, Rangers.
GRUP B: Porto, Atlètic de Madrid, Bayer Leverkusen, Club Brugge.
GRUP C: Bayern de Munic, Barça, Inter de Milà, Viktoria Pilsen.
GRUP D: Eintracht Frankfurt, Tottenham, Sporting Clube, Olympique Marsella.
GRUP E: Milan, Chelsea, RB Salzburg, Dinamo Zagreb.
GRUP F: Reial Madrid, RB Leipzig, Xhakthar, Celtic.
GRUP G: Manchester City, Sevilla, Borussia Dortmund, Copenhagen.
GRUP H: PSG, Juventus, Benfica, Maccabi Haifa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut