Javier Saviola, segon entrenador del Juvenil A

Javier Saviola, segon entrenador del Juvenil A

L’exjugador argentí enceta la tercera etapa al Club com a ajudant d’Òscar López i ha començat la pretemporada amb l’equip a la Vall d’En Bas

Javier Saviola és el nou segon entrenador del Juvenil A del Barça de cara a la temporada 2022-23. L’exjugador argentí comença una tercera etapa al Club com a ajudant d’Òscar López després d’haver defensat la samarreta del primer equip entre els anys 2001 i 2004 i, més tard, en la temporada 2006/07.

L’argentí ha començat aquesta setmana la pretemporada amb el Juvenil A al costat d’Òscar López a la Vall d’En Bas, on començaran a treballar l’equip de cara a una temporada en la qual defensaran els títols de Lliga Divisió d’Honor i de la Copa de Campions aconseguits el curs passat.

Tercera etapa al Club

Saviola va viure dues etapes com a jugador del Barça. L’any 2001 va aterrar a Barcelona procedent del River Plate, amb només 19 anys i sent la gran promesa del futbol argentí. L’any 2004 va marxar cedit al Mònaco, i la temporada següent ho va fer al Sevilla. El curs 2006-07 va tornar al Barça i va tancar la doble etapa com a jugador culer amb un total de 172 partits disputats i 72 gols marcats.

Confirmats els segons del Futbol Formatiu

A més de Javier Saviola al Juvenil A, s’han confirmat també tots els segons entrenadors del Futbol Formatiu blaugrana. Gerard Sarra continua al Juvenil B amb Ibán Cuadrado, mentre que Arnau Blanco serà l’ajudant d'Iván Carrasco al Cadet A i Eric Campos treballarà amb Pol Planas al Cadet B. Als Infantils, Pere Olivé continuarà com a segon de David Sánchez a l’A i Joan Pons serà l’ajudant d’Albert Puig al B.

Al Futbol 7, els segons entrenadors seran els següents: Cristian López (Aleví A), Sergi Borrallo (Aleví B), Albert Batalla (Aleví C), Enric Davi (Aleví D), Enric Monros (Benjamí A), Paco Revert (Benjamí B), Adrià Monras (Benjamí C), Albert Moratalla (Benjamí D) i Pol Castellà (Prebenjamí).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut