Fotografia oficial amb la Copa de Campions

Fotografia oficial amb la Copa de Campions

El tècnic del Juvenil A, Òscar López, i l’entrenador de l’Athletic Club, Jon Solaun, han posat amb el trofeu de la Copa de Campions, en la trobada oficial de la RFEF

Tot a punt per a la final de la Copa de Campions. Aquest divendres al matí a les instal·lacions de la Ciudad Del Fútbol de Las Rozas, escenari de la final, s’ha produït la trobada tradicional i fotografia oficial de la RFEF amb la Copa de Campions amb els dos entrenadors. Així doncs, el tècnic del Juvenil A, Òscar López, i el de l’Athletic Club, Jon Solaun, s’han saludat sobre la gespa i han posat junts amb el trofeu.

Aixecar el títol és el gran objectiu de la temporada per tots dos equips, que han arribat fins aquí després de ser campions del seu grup de la Divisió d’Honor i d’haver eliminat als quarts i a les semifinals a dos campions més. El València (2-0) a l’Estadi Johan Cruyff, als quarts de final, i el RC Celta en una semifinal trepidant (3-4), per part blaugrana, i el Las Palmas (1-0) a Lezama, i el Real Betis (1-0), a les semifinals. 

Després de la fotografia oficial amb la Copa de Campions, el Juvenil A del FC Barcelona ha realitzat l’última sessió preparatòria. Una sessió que s’ha realitzat a un dels camps annexes, adjunt a l’escenari de la final. Aquest dissabte, a les 12 hores, i en directe per Barça TV i Esport 3, el conjunt que dirigeix Òscar López aspira en conquerir la Copa de Campions, que seria posar la cirereta al pastís a la temporada amb un doblet històric. 

Amb ganes de guanyar la quarta Copa de Campions

I és que el títol de la Copa de Campions fa 11 temporades que els blaugranes no aconsegueixen conquerir-lo. L’última vegada es va produir el curs 2010/11. Aleshores, el Juvenil A del FC Barcelona es va imposar 3-1 en la final davant el Reial Madrid. En total, els culers tenen tres títols al seu Palmarès (20004/05, 2008/09 i 2010/11) i aspiren aquest dissabte en aixecar la Copa de Campions per quarta vegada a la història. 

Abans de l’entrenament, el tècnic del Juvenil A, Òscar López, i el capità, Marc Casadó, han atès a Barça TV en la prèvia de la gran final:

Declaracions d’Òscar López

“Espero un rival molt seriós, físic i fort, i molt sobri amb un bloc baix molt junt i amb un gran domini de les transicions ofensiva i defensiva i nosaltres hem d’intentar fer la nostra filosofia per tenir el domini del joc del joc”

"He anat veient com s’ha anat gestant el grup, és un equip genial, amb molt de companyerisme i han fet una temporada molt constant i jugar aquesta final és un premi molt important per ells”

Declaracions de Marc Casadó

"Estem amb confiança després de superar el València i el RC Celta, però queda el pas més important que és guanyar la final"

“És un títol especial. Sabem que no la guanyem des del 2011 i al final guanyar la Lliga és un objectiu que sempre hem d’aconseguir, però la Copa de Campions és un afegit molt especial”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut