Cornellà - Juvenil A: Campions de Lliga! (2-3)

Una diana dels locals al minut 89 semblava que aplaçava 'l'aliró' blaugrana, però Alastuey, amb un gol agònic al minut 93, dona el triomf i el títol als culers

Campions de Lliga! El Juvenil A es proclama campió de la competició domèstica després de superar el Cornellà (2-3) de manera agònica amb un gol guanyador al temps afegit. Tot i que els locals semblaven aplaçar l'aliró empatant al minut 89, una diana d'Alastuey al 93 permet al Barça guanyar la Lliga a falta de quatre jornades amb una victòria absolutament èpica i que ha tingut de tot.

Inici advers

El partit, però, no ha començat de la millor manera per als culers, i és que els locals s'han avançat als tres minuts amb un gol de Finot (1-0, min. 3). El jugador del Cornellà, amb una rematada al segon pal després d’una centrada per banda dreta, ha marcat el primer gol en la que ha estat la primera ocasió local. Tocava remar i els barcelonistes s'han refet ràpidament, controlant el joc i arribant cada vegada més a la porteria rival, amb una clara ocasió de Barberà que ha aturat el porter local.

I així ha acabat arribant el gol de l'empat: golàs espectacular de xilena de Fermín (1-1, min. 33) amb una rematada acrobàtica dins l'àrea, situant un més que merescut empat per als locals, resultat amb el qual s'arribaria al descans després d'una primera part molt igualada.

Intercanvi de cops

Ja a la segona meitat, el partit ha seguit amb la mateixa tònica que la primera, amb tot molt equilibrat des de l'inici. El Barça, però, sabia que necessitava un gol més per ser campions, i tot i que el Cornellà també ha tingut opcions de desfer l'empat, les arribades barcelonistes auguraven que el gol culer podia caure i així ha estat: Barberà, aprofitant un refús del porter i després d’una bona jugada individual d’Ilias Akhomach, avançava al Juvenil blaugrana (1-2, min. 81) amb un gol que semblava que podia decidir la Lliga, però...

Bogeria i èpica final

El Cornellà ha arriscat en busca de la igualada i l'ha acabat trobant al darrer minut del temps reglamentari. Gorriti, amb una bona rematada des de la frontal de l'àrea, igualava el matx (2-2, min. 89) i semblava aplaçar l'aliró dels blaugrana amb un gerro d'aigua freda. Però els culers no han desistit i, ja al temps de descompte, Jorge Alastuey ha deslligat la bogeria amb un gol a la èpica, caçant una bona rematada dins l'àrea, per fer el 2-3 definitiu (min. 93). Una celebració que li ha suposat l'expulsió al jugador culer, ja que ha vist la segona groga i el Barça ha acabat el matx amb un jugador menys.

Finalment, victòria èpica dels culers que es proclamen campions de Lliga amb una victòria molt sofrida i a falta encara de quatre jornades per finalitzar el campionat de Lliga.

Cornellà, 2
Juvenil A, 3

Cornellà: Marc Sanz, Pol Gimeno, Alin Serbau, Iván Blanco, Marc Vilaplana, Nil Hervias, Caroutas (Corbella, min. 80), Cherradi (Gorriti, min. 68), Sergi Baladrich, Pereira, Finot (Escobar, min. 68).
Juvenil A: Antonio Gómez, Miki Juanola, Casas (Diego, min. 74), Chadli, Álex Valle, Casadó, Estanis (Juanda, min. 60), Aleix (Alastuey min. 74), Víctor Barberá (Luzzi, min. 83), Fermín, Ilias (Saidou, min. 83).
Gols: 1-0, Finot (min. 3); 1-1, Fermín (min. 33); 1-2, Barberà (min. 81); 2-2, Gorriti (min. 89); 2-3, Alastuey (min. 90+3).
Àrbitre: Romero Freixas. Groga a Cherradi i Nil per part local i a Juanda per part visitant. Doble groga a Alastuey.