Juvenil A - Espanyol: Un empat que retarda la celebració (1-1)

Juvenil A - Espanyol: Un empat que retarda la celebració (1-1)

Els blaugranes han sumat un punt insuficient per cantar la celebració de la lliga en el derbi davant un defensiu elenc blanc-i-blau

Caldrà esperar. L'empat a u contra l'Espanyol ha endarrerit la celebració per al títol de Lliga. Davant un elenc blanc-i-blau concentrat a defensar, els blaugranes, que han tingut el control de la possessió, han picat en ferro fred per trobar les escletxes. Només Ilias s'ha pogut apuntar el gol. Escàs per desfermar l'alegria del campionat. Ara, queden cinc jornades i en la següent els d'Òscar López guanyant al Cornellà poden ser campions. 

 

Gols matiners

Un inici advers que ha virat en un tancar i obrir d'ulls. Els d'Òscar López s'han refet ràpidament del gol matiner dels blanc-i-blaus. Posant setge a la porteria d'Iker Venteo, Ilias Akhomach ha firmat la diana de l'empat. Dues celebracions que no han tardat a aparèixer, però que han contrarestat amb els següents compassos del derbi. 

Amb els culers controlant la possessió, l'Espanyol s'ha concentrat a defensar. En aquest context, el marcador s'ha submergit en un estat de letargia. Les esporàdiques aproximacions barcelonistes han estat insuficients per transformar l'1-1 del descans. En el mateix guió de la primera meitat ha navegat la segona.  

Possessió blaugrana

Sota una intensa pluja, els barcelonistes han maldat per acostar-se a la porteria visitant. Ara bé, progressivament, a través del discurs de la pilota, les accions han tret el cap. Estanis, Almeida i Victor han copsat els focus en les estadístiques ofensives. Cal destacar també el nom del golejador Ilias, que ha ofert conducció i qualitat per trencar les línies blanc-i-blaves. 

Tot i jugar amb un home més per l'expulsió d'Isaac Obeng a les acaballes del matx, els arguments blaugranes han estat insuficients per desfer l'empat. D'aquesta manera, els d'Òscar López no s'han pogut procalmar campions de Lliga en aquest derbi. Però hi ha temps. En cas de guanyar en la següent jornada en el camp del Cornellà, el títol seria una realitat. 

FITXA DEL PARTIT

Juvenil A, 1
Espanyol, 1 

Juvenil A: Ander, Juanola, Almeida, Chadi, Alex Valle, Casadó, Estanis, Aleix (Fermín, min. 81), Victor, Ilias i Juan David (Josep Cerdà, min. 81)
Espanyol: Iker Vento, Carlos Aleman, Ian Forns, Adri Salguero, Adri Miranda, Aleix Grabulosa (Pol, min. 87), Ousmane Jallow (Armand, min. 71), Marc Grau, Rivares (Isaac Obeng, min. 81), Warrick (Armand, min. 81) i Javi Hernández

Gols: 0-1, Grabulosa (min. 2); 1-1, Ilias (min. 6)

Àrbitre: Díaz Díaz. Ha amonestat amb targeta groga els locals Casadó (min. 38), Aleix (min. 63) i el visitant Ousmane (min. 58), i amb vermella directa el visitant Isaac Obeng (min. 85)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut